Şimdi Ara

Projeksıyon Perdesi Alternatifi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a. arkadslar. ikinci el bı epson peojeksıyon aldım ama bunun ıcın perde gerekıyor cunkı duvar şampanya rengı yanı sarı bır renk oldugu ıcın duvarda renk kaybedıyo. Perdelerde cok pahalı oldugu ıcın almıcam. Bu perdelere alternatif olarak ne kullanabılırım acaba? Yardım edersenız cok sevırnım. teşşekkurler sımdıden.

• Arkadaşlar konu gunceldır. yokmu yardımcı olacak kımse :(
  • yanı cıddı cıddı kımse yok olemı buna cvp vercek :(
  • Sana tavsiyem ebaydan al 60-100 dolar arası perdeler satılıyor!!!İngiltere ebay uk arastır.Bulursanda kargo gonderımı ısteme posta gonderımıyle rıca et 1 haftada elıne gecer en fazla 15 tl gumruk posta odersın baglı oldugun semt postanesıne urun gelır.Kargo bu tip urunlerde risklidir.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 19 Ekim 2009; 1:03:49 >
  • okadar para vercek olsam zaten bıraz daha koyar ustune burdan alırımda. sımdı yokmu buna bır alternatıf. ama sanırım en ıyı alternatıf beyaz boya ıle boyanmıs duvar :)
  • Koçtaş'ta normalde yalıtım için kullanılan strafor kartonlar varmış bana alternatif olarak bunu önermişlerdi. Henüz denemedim ama bu hafta uğrayıp bakacağım.
  • ıc cephe ıcın 3 ve 6 mm lık yalıtım malzemesı var eet onu bılıyorum. bende dıs cephe ısı yapıyorum. ama onları yanyana koyunca arada cızgı kalıcak ız yanı oda rahatsız eder. en ıyısı yıne duvarı beyaza boyamak heralde yaglı boya ıle :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Projeksiyon Perde Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Projeksiyon Perdesi Temizlemek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aqsesuar

S.a. arkadslar. ikinci el bı epson peojeksıyon aldım ama bunun ıcın perde gerekıyor cunkı duvar şampanya rengı yanı sarı bır renk oldugu ıcın duvarda renk kaybedıyo. Perdelerde cok pahalı oldugu ıcın almıcam. Bu perdelere alternatif olarak ne kullanabılırım acaba? Yardım edersenız cok sevırnım. teşşekkurler sımdıden.

bende de aynı duvar rengi var. kaliteli bir perde almayacaksan en güzeli mat beyaz boyamak. başka da alternatif bence yok.
  • 3 yıldır silikon içerikli beyaz boyalı duvarda kullanıyorum çok memnunum. Boyanın parlak olmamasında yarar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.