Şimdi Ara

Programların hafızalarının sürekli artması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bir sorum var arkadaşlar, net kullanan bazı uygulamalar, örneğin tweetbot, uygulama 16mb olmasına rağmen hafızada kapladığı yer şuan 110mb ve sürekli artıyor, detaya bakınca da arada kalan 94mb belgeler ve veriler olarak görünüyor, aynı şey facebook vs uygulamalarda da geçerli
    Acaba bu belgeler ve veriler alanındaki verileri sıfırlamanın bir yöntemi var mı? (tweetbotda cacheleri silince ancak 5-6mb azalıyor hafıza.)

Teşekkürler

• Bunu ben de merak ediyroum.
  • İwipe Programi isinizi gorebilir gibi
  • valla geçen gün gözümün önünde bir anda ipad 2 de facebook ve twitter uygulamalarının önünde durduk yere 'waiting' yazdı 30 saniye kadar sürdü. ne olduğunu anlamaya çalışırken aklıma bu verilere bakmak gelmişti ve daha önce 110 mb civarı olan twitter uygulamasının boyutu 20 mb civarına düştü. anladığım kadarı ile sistem otomatik olarak bir süre sonra olaya el atıyor ya da kendi başına belli bir döngü içinde işlemi yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 30 Ocak 2012; 2:43:44 >
  • clean up tavsiye ederim. yalnız bu sildiğiniz uygulamalara felan ait çöp dosyaları temizliyor.

az önce denedim gerçekten işe yaradı.
    768mb boş yer vardı. sonrasında 886mb oldu.
    345-350mb arasında açılırdı ram miktarı. açıp kapadıktan sonra 353mb gördüm.
    kesinlikle tavsiye ederim.
  • benim facebook 230mb oldu :)
  • JB li degil cihazım,
    Ben uygulamayı silip tekrar kuruyorum,boyutu ilk haline dönüyor.
    İwipe ve clean up benzeri birşey yok app store da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet ben de bulamadin o uygulamalarİ appstore da, silip tekrar yuklemek cozum olabilir fakat daha pratik bir cozum bİlen yok mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_pusu

Evet ben de bulamadin o uygulamalarİ appstore da, silip tekrar yuklemek cozum olabilir fakat daha pratik bir cozum bİlen yok mu acaba?

neden silinmesini istiyorsunuzki ben facebook a siilinmemesininistiyorum cunku ayni yeri tekrar actigimda hic beklemeden bellekten aciyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_pusu

Evet ben de bulamadin o uygulamalarİ appstore da, silip tekrar yuklemek cozum olabilir fakat daha pratik bir cozum bİlen yok mu acaba?

cydiada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.