Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.196
Cevap
102
Favori
144.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aranan konu burdaymış.

    sürekli takip artık
  • Konuyu okuyunca , telefonu bozup yollayasım geldi...
    Hayırlı işler..
    Mesajım bulunsun, bir gün kader yollarımızı birleştirir nasıl olsa...
  • BAŞARILAR USTA
  • Selam arkadaşlar, foruma geçen hafta yeni üye oldum. Bende Htc desite tel var, arızası kamera, kulaklık çalışmıyordu. Üye olmadan forumda butür arızası olan arkadaşların yazısını okudum ve tamir edildiğini öğrendim. Bir arkadaşımız "BesTCool" nickli ustanın butür arızaları yaptığını yazmıştı. Bende bu kişiye ulaşmak için aslında foruma üye oldum. Ustaya ulaştım hem P.M hem cep tel ile görüştüm kendisi çok içten ve sıcak kanlı temiz bir insan inanın. Telefonu dükkanına götürdüm 1 saat içerisinde telimin arızasını giderdi. Daha önce 4 kere aynı arızayı başka yere götürmüştüm yaptık dediler fakat 2 gün sonra aynı arıza yine yapıyordu. Telimden arızası nedeniyle soğumuştum BesTCool ustamın sayesinde tekrar telimi sevmeye başladım :)) Arıza ücretide çok cüzi bir fiyat...Tel arızası olan arkadaşlar rahatlıkla telini bu ustaya gönderebilir içiniz rahat olsun memnun kalacaksınız işinin ehli insanlar. Diğerleri gibi yoktan yere arızası var diyip fazla ücret almıyor arızayı yanınızda yapıyor ve uygun fiyata yapıyor. Teşekkürler ustad...hayırlı işler...başarılarınızın devamını dilerim...




  • Samsung omnia i900 cihazıma rom atarken sustu. Cihazı açtığımda power düğmesi kırmızı yanıyor ekranda herhangibir tepki yok ve cihaz o durumda beklediği sürece ısınıyor. pil çıkarmadanda bir işlem yapamıyorum.
    Jtag çözermi bu işi yoksa başka çaresi varmı

    Saygılar.
  • jtag yapmak lazım teknik bir sorun yoksa düzelir..
  • Hocam fiyat ne olur özelden atabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feridunaksu

    Selam arkadaşlar, foruma geçen hafta yeni üye oldum. Bende Htc desite tel var, arızası kamera, kulaklık çalışmıyordu. Üye olmadan forumda butür arızası olan arkadaşların yazısını okudum ve tamir edildiğini öğrendim. Bir arkadaşımız "BesTCool" nickli ustanın butür arızaları yaptığını yazmıştı. Bende bu kişiye ulaşmak için aslında foruma üye oldum. Ustaya ulaştım hem P.M hem cep tel ile görüştüm kendisi çok içten ve sıcak kanlı temiz bir insan inanın. Telefonu dükkanına götürdüm 1 saat içerisinde telimin arızasını giderdi. Daha önce 4 kere aynı arızayı başka yere götürmüştüm yaptık dediler fakat 2 gün sonra aynı arıza yine yapıyordu. Telimden arızası nedeniyle soğumuştum BesTCool ustamın sayesinde tekrar telimi sevmeye başladım :)) Arıza ücretide çok cüzi bir fiyat...Tel arızası olan arkadaşlar rahatlıkla telini bu ustaya gönderebilir içiniz rahat olsun memnun kalacaksınız işinin ehli insanlar. Diğerleri gibi yoktan yere arızası var diyip fazla ücret almıyor arızayı yanınızda yapıyor ve uygun fiyata yapıyor. Teşekkürler ustad...hayırlı işler...başarılarınızın devamını dilerim...


    hocam allah razı olsun elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz bizim de hatalarımız olabilir fakat gidermek içinde elimizden geleni yaparız..
    Telefondan hep hayırlı haberler almanız dileği ile... İnşallah telefona değilde çay içmeye her zaman bekleriz.. :)




  • Takip için bulunsun, Kolaylıklar dilerim.
  • Şiddetle, hiddetle, merakla ve sabırsızlıkla Motorola Hard Brick olayını çözmenizi bekliyoruz. 4-5 kişi birden Bu işi yapsa yapsa siz yaparsınız
  • Takip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgboy

    Şiddetle, hiddetle, merakla ve sabırsızlıkla Motorola Hard Brick olayını çözmenizi bekliyoruz. 4-5 kişi birden Bu işi yapsa yapsa siz yaparsınız


    hocam onun için uğraşıyoruz ama denemeye cihaz olmadığı için Jtag pinlerini bulamadık henüz bizim jtag alaetlerini programalayan programcı cihaz olursa çözebiliriz diyor yenilik olursa burdan haber edecem fazla sürmez yakında çıkar..
  • İstanbul'a geldiğimde cihazımı getirebilirim.
  • hayırlı günler,

    ben oğluma daha 2 hafta önce i900 aldım. kendisi hemen internete bulduğu windows 7 yüklemeye kalkıştı.

    donanım haberde sizi buldum ve aynı sorunla karşı karşıyayım. artık tel hiç açılmıyor, sadece kırmızı ışığı yanıyor.

    bunu ne kadara haledebiliriz? ayrıca buna mümkünse navigasyon istiyorum. bir adet usb bağlantı kablosu aldım, fakat pc görmüyor ve şarz da etmiyor- herhalde yan sanayidir. bataryası da 1 gün gitmiyor.

    bana lütfen bir hesap çıkartabilirmisiniz? ve ayriyetten orijinal batarya ve kulaklık-microfon ve usb bağlantı kablosunun da fiyatını bildirebilirmisiniz?



    2. sorun

    bir arkadaiıma hollandadan i900 geldi. malum burada kaydı yok ve heran kapatılacak, ayrıca türkçe değil. bunu haletme şansımız varmı?

    sizden haber ve telefonu kargolayacağım adres bekliyorum.
  • PM den cevapladım ordan yazabilirsiniz..
  • BestCool usta elimde htc magic 32B var,
    rom atmak için radio versiyon indirmesi yaparken kilitlendi,
    recovery ve fastboota girmediği için soft unlock yapamadım.
    cihazı bir daha kilitleyebilmek için :)) açtırmak istiyorum. Çünkü inat ettim yurt dışında bebeler kurduk romu çatır çatır çalışıyo yazmışlar.

    bana uygun bir fiyat verirseniz bu konuda rom yüklerken bozacağım gelecekte ki cihazlarımla aboneniz olurum :)) fiyat uygun olursa elden getirip aynı zamanda tanışmak isterim.

    şaka bir yana ben bir kaç tamirciden fiyat aldım, çok farklı fiyatlar verdiler, ama benim için çok şey öğrendiğim donanım haberde ki arkadaşların referansları da önemli.

    teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mermis -- 23 Ağustos 2011; 14:36:34 >
  • gönder usta hallederiz elimizden geldigince uygun bir fiyata sıkıntı yapmayın ;)
  • Adres ve telefon vs bilgilerini pm lermisin lütfen bestcool usta...

    dediğin gibi sıkıntı yapmıycağım bir fiyata olursa bayram sonrası yanında yanındayım işallah :))
  • yolladım usta
  • Kardeş Samsung M8800 pixon um var kamerası video modunda çalışmıyor ona ne yapabilirsin. Anakart hatası mı yoksa yazılım mı yeniden yüklenmeli ? Ne yapabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.