Şimdi Ara

Programcı için monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben programlama ile ilgileniyorum ve şuan kullandığım monitör program tasarımı yapmakta bana yetmiyor bu nedenle yeni 2 adet monitör almayı düşünüyorum(birinde kodlama diğerinde tasarım yapacağım için). monitörler konusunda pek bilgili olmadığım için sizlerden tavsiye almak istiyorum ürünler ile ilgili

Kriterlerim:
    200-500 tl arası bütçem,
    film izlemeyi sevdiğim için full hd özellikli,
    21" ve üzeri,
    16:9 geniş ekran,
    bağlantı olarak hdmi destekleyen,
    kaliteli bir markanın ürünü olan 2 monitöre ihtiyacım var, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler...

GreenPeace Türkiye | WWF Türkiye | Hayvan Hakları Federasyonu

"sadece inandığın, istediğin ve doğru olduğuna inandığın bir şey için aptal durumuna düşmekten korkmazsan egonu yenebilirsin ve işte o zaman özgür kalırsın..."
  • ips gözü daha az yorar diyorlar doğru mu bilmiyorum ama görüntü kalitesi açısından tn panellerden çok daha iyidir. mat ekranlı al(kaplama) yansıma yapmaz ayna gibi :)

Orijinalden alıntı: One~

ips gözü daha az yorar diyorlar doğru mu bilmiyorum ama görüntü kalitesi açısından tn panellerden çok daha iyidir. mat ekranlı al(kaplama) yansıma yapmaz ayna gibi :)

öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler, fakat zaten gözüm pek yorulmuyor bir program sayesinde. f.lux adlı programı kullanıyorum bulunduğunuz yerin koordinatlarını giriyorsunuz(google maps'den faydalanarak) daha sonra o yere göre güncel güneş doğuş ve batış saatlerini internetten çekip buna göre bilgisayarın ışığını kontrastını gibi şeyleri otomatik ayarlıyor gün içerisinde. eğer bilgisayar başında gözleriniz yoruluyor ise tavsiye ederim kullanmanızı hocam :)

"sadece inandığın, istediğin ve doğru olduğuna inandığın bir şey için aptal durumuna düşmekten korkmazsan egonu yenebilirsin ve işte o zaman özgür kalırsın..."
  • güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.