Şimdi Ara

programci arkadas bi bakar misin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SokemoN!

quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

Orada farklı bir rütbe yazıyor diye benden birşey ne eksildi, ne fazlalaştı. Eskiden neysem oyum. Böyle olmam suç mu yani ? Neden çalışmaya başlayınca "peki efendim, tamam efendim, haklısınız, doğrudur" triplerine gireyim. Düşün ki bak yaşım 20 Burada takılan herkesinde yaş ortalaması aşağı yukarı 18-22 arası. Yani o yüzden tekrar diyorum fazla ciddiliğe gerek yok. Eski cevaplarıma bakarsan hep böyleydim. Yapmacık davranmıyorum.

citizenle yatan şaşı kalkar tavrını beğendim tüm yönetimin böyle samimi olmasını diliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN!

quote:

Orada farklı bir rütbe yazıyor diye benden birşey ne eksildi, ne fazlalaştı. Eskiden neysem oyum. Böyle olmam suç mu yani ? Neden çalışmaya başlayınca "peki efendim, tamam efendim, haklısınız, doğrudur" triplerine gireyim. Düşün ki bak yaşım 20 Burada takılan herkesinde yaş ortalaması aşağı yukarı 18-22 arası. Yani o yüzden tekrar diyorum fazla ciddiliğe gerek yok. Eski cevaplarıma bakarsan hep böyleydim. Yapmacık davranmıyorum.

citizenle yatan şaşı kalkar tavrını beğendim tüm yönetimin böyle samimi olmasını diliyorum

Anlaşılmak güzel bir şey, teşekkür ederim.

• iyi iyi kavga cikmadi gayib 180derece dondu son anda ve kavgayi onledi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.