Şimdi Ara

Program Lİnkleri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
0
Favori
58.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

program sayfası

Agnitum Outpost Firewall Pro 3.0.557.5918

VueScan Professional 8.3.18

BitDefender Professional Plus 9.09

K-Lite Mega Codec Pack 1.46-full

http://herseybizden.sitemynet.com/
  • çok ii olmuş ama programların isimlerini linklerden farklı bi renk olarak secip bastan düzenlersen bnce daha yararlı bi çalışma olabilir teşekkk....
  • güzel paylaşım saol
  • emeklerine sağlık güzel paylaşım olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMe_On

bunun cracki war mı???????????

arkadaşım crack istemek yasak lütfen buyüzden topik silinebilir
  • ok aga hiç sorun deil siliyorum
  • çokl işime yaradı bunlar saolu ark.lar
  • Arkadaşlar ellerinize sağlık Bende size yukarıdaki bir çok programın Türkçe yamasını bulabileceğiniz bir adres vermek istiyorum.http://www.tryama.net bu siteyi mutlaka incelemelisiniz.
  • saolasın kardeş şimdi girdim ilk olarak cok güsel olmuş
  • elıne saglık sagol kardes
  • K-Lite Codec Pack 2.49 All indirdim ama yine de izleyemedigim divx ler var?
    hangi formati desteklemiyor nasil anlicam ? renkli digital goruntuer gozukuyor ekranda..
  • PAYLAŞIMIN İÇİN SAĞOL...
  • Arkadaşlar selam realtek 850 anakart üstündeki ses yongası ile uyumlu çalışan ücretsiz home cinema için yapılmış bir ses programı arıyorum
    Amaç 5.1 özelleştirmek : Yamaha - onkyo anfilerde olan her kanalın ayrı ayrı ses seviyesi gecikme değerleri frekans ayarlamaları center höparlörün small large gibi değerlerinin olduğu olucak bilen varsa şimdiden teşekkürler
  • paylaşımın için teşekkürler
  • quote:

Arkadaşlar selam realtek 850 anakart üstündeki ses yongası ile uyumlu çalışan ücretsiz home cinema için yapılmış bir ses programı arıyorum
    Amaç 5.1 özelleştirmek : Yamaha - onkyo anfilerde olan her kanalın ayrı ayrı ses seviyesi gecikme değerleri frekans ayarlamaları center höparlörün small large gibi değerlerinin olduğu olucak bilen varsa şimdiden teşekkürler

tamam ücretsiz olmasın ücretlide olur bilen yok mu
  • @high end

bence kadıköye gidip sor birbilgisayarcıda veya cdcide çünkü kaliteli sağlam bir program istiyorsun galiba onu bulman zordur sana tavsiyem internetten değilde bilgisayarcıdan bak

biraz araştırdım ama bir sonuç elde edemedim üzgünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi form -- 23 Ocak 2006 10:35:26 >
  • İMZAMDAKİ WEB SİTE 400 ADET PROGRAMA ULAŞMIŞTIR EN SON GÜNCELLENEN PROGRAMLARLA HİZMETTE SINIR TANIMIYOR.
  • çalışma güzel olmuş.eline sağlık arkadaşım
  • 400 adetlik full program sitesi grupaxcell.sitemynet.com aradığınız herşey var resim programların nasıl kullanıldığı xp ile ilgi herşey web sitenize yardımcı dosyalar template driver oyun yararlı linkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxu

quote:

Orjinalden alıntı: akcasoy

güzel çalışma ne demek ya? ne çalışması arkadaşlar? adam link vermiş ne güzel, saol diyin yeter yani...çalışma mı bu şimdi?

O senin fikrin. Herkesin işine karışma..

@night^devil güzel çalışma, teşekkürler..

+ 1
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.