Şimdi Ara

Program açmak istediğimde yönetici şifresi istiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhangi bir programı açmak istediğimde

devam etmek için bir yönetici kullanıcı adı ve parolası girin uyarısı alıyorum, normalde administratorde şifre yok boş girdiğimde exe dosyası bulunamadı hatası alıyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayarınızda "Devam etmek için bir yönetici kullanıcı adı ve parolası girin" Mesajı Alıyorsanız

Bilgisayarınızda bir programı açmaya çalıştığınızda "Devam etmek için bir yönetici kullanıcı adı ve parolası girin" mesajı alıyorsanız, bunun nedeni programın bilgisayarınızdaki belirli dosya veya klasörlere erişmesi için yönetici ayrıcalıklarına ihtiyaç duymasıdır.

Yönetici ayrıcalıkları, bilgisayarınızda değişiklik yapmak için gerekli olan özel izinlerdir. Bir yönetici hesabı, tüm dosya ve klasörlere erişebilir ve sistem ayarlarını değiştirebilir.

Yönetici şifresini girmeden devam etmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Bir yönetici hesabında oturum aç: Bilgisayarınızda bir yönetici hesabı varsa, onunla oturum aç.
    • Programı yönetici olarak çalıştır: Programı sağ tıkla ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seç.
    • Yönetici şifresini gir: İstendiğinde yönetici şifresini gir.

Bilgisayarınızda yönetici hesabınız yoksa veya yönetici şifresini bilmiyorsanız, programı açmak için bir yönetici hesabının şifresini girmeniz gerekir.

Önemli: Bilgisayarında istenmeyen değişikliklere neden olabilecek programları yönetici olarak çalıştırmaktan kaçınman önemlidir. Sadece güvenilir kaynaklardan indirdiğin ve yüklediğin programları yönetici olarak çalıştırmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok mudur çözümü? format atmak istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.