Şimdi Ara

Proflar yardim(staris,titan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Arkdaslar titanda human gladyatorum var lvl 54 bi dragon almak istiyorum ama nası ayrintili anlatirsaiz sevinirim forumda bulamadim?

2-Titan noob serveri dediler girdrik stariste hersey cok zor tabi.lvl20 questini yapmam lazim elventtranier binasina gidip mektup alcaktim master reoria yi bulup birakin onu binayi bile bualamadim gludioda bi yardim!

3-Param cok az o yuzden zirhimi yaptiricam sanirim cucelere yaptirabiliyomusuz o olay nasi oluyo?

• level 20 questi dedim elf icin knight olcam.ya bi bolumunu yaptim ama mahom kesmem isteniyo hangilerini kesicegimi bilmiorum?
  • dragonla kastın wyren ise onu almak zor önce kendine bi kaln kurup o kalnla kale sahibi klandan birinin elinden kalesini almalı ve kaleyi sürekli savunmak zorundasın kale yoksa dragonda yok
  • Dragon kucuk olan gorevle aliniyor.Ama gorevi bilmiyorum bilen bir arkadas varsa anlatsin. Lutfen
  • dragon derken su herkeste olan ustune binilen hayvandan bahsediyorum
  • strider forumda o konu ayrıntıları ile açıklanmıştı, strider yada little wing olarak aratırsan sanırım istediğin bilgiye ulaşabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.