Şimdi Ara

Profilo Çamaşır makinesi model seçimi yardımm. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi tamamen mutmain oldum. Çok değerli ilgi ve katkılarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun...
  • LG'nin F1447 TD modeli 1200 tl ye buldum. Hemde LG nin kendi mağzasında sanırım kampanyası var. Profilo cm 1000 PTR alıcaktım 1050 tl ye şimdi kafam karıştı eğer lg daha iyiyse 150 tl daha veririm. ama benim için önemli olan temiz yıkaması hangisi daha temiz yıkıyodur. ve daha sorunsuzdur.
    Birde aeg 75448 buzdolabı ile ENB44691X Electrolux modeli arasında kararsız kaldım. ikiside 1800 tl ye buldum. Biri darty de Electrolux olan diğeri electroworld de
    aeg teşhir ürünü sadece ufak bir nokta kadar vuruğu var. hangisini almalıyım sizce. he birde profilo nun BD5771PNFI modelini buldum 1590 tl darty de ne yapmalıyım kafam karışık çeyiz cuma günü seriliyor 2 gün içerisinde almalıyım. Profilodan memnun kalırmıyım alsam. bu fiyata güzel geldi de. Candoğan arkadaşımız da yorumunuz yazarsa eğer beim için güzel bir yardım olur. Şimdiden herkesin yorumları için teşekkürler.
  • Hepsi iyi dolaplar, paranızın karşışlığını alırsınız. AEG'yi hangi EW'de buldunuz?
  • bursa korupark ta
  • Söylediğiniz dolaplardan en iyisi sırasıyla; AEG-Electrolux ve Profilo. Tavsiye olarak AEG'yi kaçırmayın derim.
  • ELECTROLUX ENB44691X buzdolabını en sonunda aldım Aeg 75448 ile arasında baya bir kararsız kaldım ama en sonunda aldım. Umarım doğru bir tercih yapmışımdır. Bugün de LG'nin F1447 TD modeli 1200 tl ye LG bayiisinden alıcam kısmet ise. profilonun cm1000 ptr ile LG'nin F1447 TD modeli arasında baya bir kararsız kalmıştım ama artık karar verdim Sizce seçimlerim iyi midir pişman olurmuyum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: sukut57

can doğan bey Profilo CM1221CGTR bu makineyi öneriyormusunuz..

Gri almanız şartsa düşünülebilir ama beyaz alma şansınız varsa yakın bütçeyle LG F1247TD modeline yönelmek daha doğru olur.

sayın candogan bey. Profilo CM1001ETR modelini (950tl )profilo bayisi çok övdü ve bosh simensten aşağı kalmaz zaten aynı makina dedi bende 200-300 tl fazla para vermek istemiyorum. makina hakkında yeteri kadar yorum yok ne olumlu ne de olumsuz bu konuda yorum yapabilirmiziniz. alına bilecek bir makinamı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.