Şimdi Ara

Anfinin ışığı sürekli yanıyor, kapanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

1. soru: Sierranın 100.4 anfisini bağladım araca ama kontak kapalı olduğu halde anfinin power ışığı yanıyor. Bağlantılar doğru yapıldı sanırım, Aküden + çektim 12v+ ya bağladım, GND yazanı şase yaptım RND yazanı ise teypten gelen mavi kabloya bağladım voltajlar doğru anfi sorunsuz çalışıyor, ama kontak kapanınca anfi kapanmıyor eksik olan bir şey mi var acaba?

2. soru: Anfi 4 kanal ve 2 kanal bassa bağlı bas sorunsuz çalışıyor, ama diğer kanala hoparlör bağladığımda ses alamıyorum. teyp Pioneer MVH-1400UB cd siz usbli model. Teypten 4 çıkış rca var anfide de 4 giriş var ama full tesisat kablo seti aldım içinde 2 giriş çıkışlı rca kablo vardı. Dolayısı ile bağlantı 2 rca ile oldu. Anfiden Rca çıkışlarını sola alınca hoparlör çalışıyor sağa alınca bass çalışıyor. Acaba eksik olan 2 çıkışa yeni rca kablomu çekeceğim yoksa bu bağlantıda bir yanlışlık mı var. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdilik akü yavaş yavaş bitiyor sanırım.

AOC 23.6 LED 2 MS/Logitech G103/ LOGİTECH G300 Windows 7 64 bit /
    Logitech z506 5+1 / İphone 5s gold 32gb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.