Onbaşı
16 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 0 (Bu ay: 0)
361707 Gün Cezalı
357105 gün 41 dk. kaldı
Gönderileri
2 gündür ayağımı dışarı atmadım evde pc tv başındayım artık patlicam arkadaşım yok öyle okul dışında takıldığğım okulda bitti .üniversitede olmadı .media markt a gidiyom arada ama hergünde sıkar yani bide alışverişe gidiyom giysi felan param olunca onun dışında evdeyim yani. sosyofobim yok insanlarla iletişimi severim yani yapıcak bişeyim olmadığı için evdeyim patlayacağım benim gibi olan var mı
17 ağustosta oğlu ölen kadın videodan bir kare

çekiliş yapsın çekilişe katılıyom
sırtını kime yaslatın hepsi 5e 10 aslanımm
evet fuat severler burada toplansın birileri imza yapsın oo yeee

1- psikolojik user
2- Germ
3- darius35
3- LsR
4- Quintana!
5- NaSTiEsTR
6- UğurcaN24
7- XRacer
8- elexogic
hepsi kahbe tuzak hepsi yarışmada hepsi karışmasa hepsi çatışmada hepsi mezarlıkta hepsini biler hepsi birleşir hepsi irkilir hepsi çamekanda hepsi oldu çarşaf hepsi hekim hepsi ceviz hepsi aziz gibi hepsi neziz gibi olsa

FUAT ERGİN
iki arkadaş geziyorlarmış.biri demiş oruç tutuyor musun?tutmuyorum demiş sen tutuyormusun demiş tutuyorum akşamları oltamı alıp gölde tutuyorum demiş.4. 5. sınıfta anlatmıştım kimse gülmedi
fuat abimin sevdiğim sözüdür
bakkal osman a çikolata almaya gittim iftardan önce daha çikolata alıcam demeden bana kutu uzattı.şaşırdım sana aldım dedi direk eve geldim açtım ve bu çıktı.osman amca hakkında mahallenin playboylarıyla adı çıkmıştı çok korkuyorum napacam şimdi ben kestanemi çizdirmek istemiyyorum.kestane kebap gibi yer beni

kocaelinde canlı dalıyorlar suyun altına
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 13 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 13 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 70
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.148 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.