Şimdi Ara

6000 TL Sistem Toplama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Böyle bir sistem topluyorum kendime. Ekran kartı şu an için absürt görünebilir ama ilerde 3060 ekleyeceğim. Bu ara piyasa saçma sapan bir hal aldığı için böyle bir tercihte bulundum. Şimdilik lol filan gibi basit oyunları oynayabilmek için yeterli, alt seviye bir ekran kartı tercih ettim. Değerlendirirseniz çok sevinirim, teşekkür ederim.
    6000 TL Sistem Toplama 6000 TL Sistem Toplama 6000 TL Sistem Toplama

• Parçalar birbiri ile uyumlu alabilirsiniz ekran kartı seçimine kimse absürt demez bu devirde bu şekilde toplaman lazım zaten ayrıca intel sistemlere açıksanız 10400f üzerine de sistem toplamayı düşünebilirsin.

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Parçalar birbiriyle uyumlu diye biliyorum ama bir yanlışım varsa düzeltelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iccanobif -- 5 Mart 2021; 20:11:22 >
  • Sistem oyun için olacaksa bazı parçalara gereksiz fazla para veriyorsun kardeşim.. mesela o 3200 MHz RAM lere sırf RGB diye 1050 lira verilmez bana göre.. daha uyguna 3600 MHz tercih edebilirsin.. aynı şekilde daha uygun fiyatlı 500 GB SSD bulabilirsin.. Sandisk Ultra 3D modeli gibi.. fiyatı 480 - 500 arası gidip geliyor.. kasa ve psu ikilisinde de kasayı daha sade bir şey alıp, PSU yu ilerisi için en az 650 Watt 80+ GOLD sertifikalı yapabilirsin.. ekran kartını da 2. elden alırsan 100 - 150 lira daha uyguna getirebilirsin.. benim yorumum bu şekilde..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.