Şimdi Ara

Askerlik Tecili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • AÖF 2 yıllık önlisans bölümündeydim, ordan kaydımı sildirip askerliğimi tecil ettirdim..
    Bu yıl tekrar AÖF kazandım..Şimdi kazandı belgemi ya da 10 Eylül'de yapacağım kayıt işlemlerinden ardından alacağım öğrenci belgesiyle askerlik şubesine gidip tekrar askerliğimi tecil ettirebilir miyim?

Ya da hiç gitmeme gerek kalamdan AÖF bürosundan askerlik şubesine kağıt gönderirmi AÖF?

« I have a dream that my four little chidren will one day live in a nation where they will not be judged by the colour of their skin, but by the content of their character. » " Martin Luther King "

• koskoca forumda bilen yokmu?
    « I have a dream that my four little chidren will one day live in a nation where they will not be judged by the colour of their skin, but by the content of their character. » " Martin Luther King "

• anadolu üniversitenin aöf büroları askerliği kendileri tecil ettiriyor fakat kayıt olurken askerlik durum belgesi ister aöf büroları
    Askerlik
    3 yıl önce açıldı
    Askerlik
    11 ay önce açıldı
    Bedelli askerlik Celp
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.