Şimdi Ara

Sıvı soğutmam su kaçırdı yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar Silverstone Tundra Series TD-03 LITE marka sıvı soğutmam aldığım günden bu yana zaten 1 defa bozulmuştu . Garantiye gönderip değişimini sağlamıştım ancak garantiden gelen sıvı soğutma taktıktan 1 ay sonra birden su kaçırdı . İşlemcide ve anakartta sıvı temasına bağlı hasarlar meydana gelmiş , ben de ürünü topladığım yer olan sinerji bilgisayara gönderdim . Anakart ve işlemci garantisi olan yerlere gönderildi . Ayrıca Sılverstone distrbütorune olaydan dolayı bilgilendirme yazısı yazılmış . Sizce sonuç ne olur , bilgisayarı toplayalı daha 1.5 sene olmuştu.Muhtemelen İntel ve msi ithalatçıları sıvı temasından dolayı garanti başvurularını reddecekler , sizce silverstone bu masrafı karşılar mı ? Muhtemel bir red cevabı halinde mağduriyeti gidermek adına ne yapmamı önerirsiniz ? Tespit tutanağı ile beraber tüketici mahkemesine başvursam sonuç elde edebilir miyim ? Ever arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • hocam işte ben bunun olabileceğini hesaba katarak sıvı soğutma almıyorum. elimin altında dell inspiron var maşallah ağır yükte 70 dereceyi geçmiyor. Sıvı soğutmanın avantajları da var ama garantisi olduğu için şanslısınız. geri dönüş olumlu olur zannımca.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence elinizdeki ürün ayıplı katagorisine girer. Bu durumda diğer bileşenlere verdiği zararı mahkeme veya tüketici hakem heyeti aracılığıyla alabilirsiniz diye düşünüyorum. Pek bilgim yok bu işin nasıl yürütüleceği konusunda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağolun arkadaşlar , en azından gelecek cevabı beklemekten başka yapacak bir şey yok şu an umarım geri dönüş olumlu olur zira gerekirse dava da dahil olmak üzere bütün yolları denemeyi düşünüyorum .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sivi sogutmalarda saf su bulunur ve elektriği iletmez o yüzden bilgisayara zarar vermez. Muhtemelen islemci fanın değişir yada iade alınır diğer parçaların da temizlenir gönderilir merak etmeyin. Eğer çok düşük ihtimalde olsa kötü senaryo olup garanti dışı kalırsa servis formlarını ister tüketici hakları. Önce sogutucu firmasına ihtarname yazıp postaneden tahutlu yollarsiniz sogutucu firmasina masrafları karşılaşmaları için. 15 iş günü cevap süreleri olur ve kesin reddederler. Sonra tüketici haklarına servis formalarıyla başvurusunuz. %80 siz kazanırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.