Selam DH ailesi,
Ben SendPal’in kurucularından biriyim. Uygulamamız seyahat eden kişilerle paket göndermek isteyenleri buluşturan bir platform.
Neden SendPal?
Bugün özellikle Almanya’ya paket göndermek ya da Almanya’dan Türkiye’ye paket göndermek isteyen çok insan var. Geleneksel kargo şirketleri hem pahalı hem de bazen haftalarca sürebiliyor. SendPal ile, örneğin Almanya’dan İstanbul’a uçan bir öğrenci bavulunda boş yeri varsa küçük bir paketi taşıyabiliyor. Gönderen kişi hem daha hızlı ulaştırmış oluyor hem de uygun fiyata çözüm buluyor.
Aynı şekilde Türkiye içinde de kullanışlı. Diyelim ki Güneydoğu’dan İzmir’e ya da İstanbul’a paket göndermek istiyorsunuz. Kargo ücretleri cep yakabiliyor ama SendPal ile zaten o güzergâhta yolculuk yapan birine denk gelirseniz çok daha hesaplı oluyor.
Öğrenciler için ideal
Sık seyahat eden ya da memleketten şehre gidip gelen öğrenciler için SendPal hem ek gelir imkanı sağlıyor hem de gönderen taraf için uygun bir alternatif oluyor. “Öğrenciler için hesaplı paket gönderme” konsepti aslında sistemin en güçlü yanlarından biri.
Güvenlik ön planda
- Kimlik doğrulama
- Paket kontrol süreçleri
- Kullanıcı yorum ve puanlama sistemi
Bu sayede güvenilir bir topluluk modeli kuruyoruz.
Özetle:
- Almanya ↔ Türkiye paket gönderme
- Türkiye içinde şehirler arası (Güneydoğu → İzmir, İstanbul gibi) uygun çözümler
- Öğrenciler için hem ek gelir hem de ucuz gönderim
SendPal’i indirip deneyin, görüşlerinizi çok merak ediyorum.
Samsung SATA 500gb versus M.2 256gb
|
Samsung SATA 500gb vs M.2 256gb
|
16 gb Ram mi yoksa 1070 ekran kartı mı?
|
Phoenix Bilişim ve sorunlar zinciri
|
|
Bu bilgisayara daha ne yapılır?
|
|
|
P170HM MODELİ "M" TUŞU ÇIKTI TAKAMIYORUM
|
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 92
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
2 Yanıt
0