Şimdi Ara

Artık yasalaştı! Otoyol, köprü ve şehir hastanelerinin bütçesi gizlenecek. sıkı durun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://tele1.com.tr/artik-yasalasti-otoyol-kopru-ve-sehir-hastanelerinin-butcesi-gizlenecek-247799//


    Sıkı durun büyük vurgun geliyor


    Adamlar doymadı bu nasıl iştir




  • yav kardeşim ! siz beğenmezükçü tayfanın hastanelerle-yollarla alıp veremediği nedir ?! nerede bir icraat var orada siz yakınıp duruyosunuz yav size kalsa ülke yokluk içinde kalmıştı batmıştı şimdiye ! ne yapsa laf ediyosunuz yav neymiş efendim otoban 250 TL miş de dolar üzerinden zam alıyomuş da yav kardeşim bedava mı yapılıyo bu yollar ! kullanıyosan parasını verecen tabi !

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hukumet sirketlere otoyol kopru ve sehir hastanesi insaati icin ihale verecek ama devletin kasasindan o is icin ne kadar cikacagini halk bilemeyecek.Yani bu demek oluyorki hukumet olarak istedigin firmaya , yapilacak koprunun degeri 1tl olmasina ragmen 5tl bile verebilirsin ve bundan kimsenin haberi olamayacak demek. tamamen yandaslara gidecek ihalelerin ustunu kapatmak icin cikarilmis bir yasa.

  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    haberi okudunmu? yapilacak icraat degil o icraat icin ne kadar para harcanacagi saklanacak diyor. Yani hukumet gidip istedigi firmaya otoyol, kopru vs. yapimi icin para verecek ama devletin kasasindan bu is icin kac para ciktiginin hesabi halka verilmeyecek diyor. Bende tabi hukumete gram guvenmedigim icin biliyorum yandas firmaya devletin kasasindan para akitmak icin normalde 1 liraya yapilabilecek isi 5 lira verip yaptiracaklar.

  • styl35 S kullanıcısına yanıt
    ironi yapmıştım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.