Teğmen
21 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 26 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba sistemimi güncellemek istiyorum. Siz değerli arkadaşların bilgisini almak istiyorum. Bilgisayarımın özellikleri şu şekildedir;

i5 4460

H81M Plus

8gb ddr3 bellek

R9 280x

120gbssd

1tb hdd

İlk olarak işlemci-anakart-ram 3'lüsünü güncellemek istiyorum ekran kartı 2. sırada şimdilik, benim aklımdaki sistem ryzen 5 3600, Msi B450M , 16 gb 3200 ddr4 bellektir. Sizlerden tavsiye bekliyorum. İyi forumlar dilerim.
Merhaba sistemimi güncellemek istiyorum. Siz değerli arkadaşların bilgisini almak istiyorum. Bilgisayarımın özellikleri şu şekildedir;

i5 4460
H81M Plus
8GB ddr3 bellek
R9 280x
120gbssd
1tb hdd

İlk olarak işlemci-anakart-ram 3'lüsünü güncellemek istiyorum ekran kartı 2. sırada şimdilik, benim aklımdaki sistem ryzen 5 3600, Msi B450M , 16 gb 3200 ddr4 bellektir. Sizlerden tavsiye bekliyorum. İyi forumlar dilerim.
Merhaba dün internetim bağlandı yaklaşık 35 mbit alıyordum rahat, bugün eve geldiğimde bu durumla karşılaştım sizce neden olabilir?
selam, yakın bir zamanda ekran kartımı hd4650 den hd6850 ile degiştirdim fakat oynadıgım oyunlarda herhangı bır fark goremedım genellıkle sistemleri zorlamayan oyunlar oynarım lol gibi.Ortalama 60 fps ile oynardım kartı değiştirdikten sonrada aynı civarda fps vermeye başladı.Nedeni ne olabilir yoksa bu kartı alarak yanlış bir seçim mi yaptım daha guncel bır kart mı almalıydım ?
Selam arkadaşlar ASUS GTX550 TI GDDR5 1GB 192BIT adlı ekran kartını alacagım ama aklımda bırkaç soru oluştu "benım bılgısayarım bu kartı kaldırırmı" diye bende size başvurayım dedım

kullandıgım anakart
"http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000416"

Selam arkadaslar xboxumda bir sorun var arada sirada makinayi acinca sistem guncellemesi istiyor ama her zaman degil xboxu kapatip tekrar acinca guncelleme istemeden live a baglanip online oyun oynayabiliyorum sorun bendemi var yoksa genel bir sorunmu?bu arada sistemim guncel.
-->arkadaşlar eski sistemim 32 bit windows 7 idi 4 gb ram görsün diye 64 bit ultimate yükledim ancak gene sonuç 3.25 gb görüyor neden olabilir

-->msconfig yapıp gelişmiş seçeneklerden bellek üst sınırınıda kaldırdım gene olmuyor.

-->anakartın modeli foxconn G31MXP

bir kaç resim

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bilgisayarıma ps3 destekleyen harici tv kartı arıyorum ne önerirsiniz?

Ben bunubuldum bi bakın
merhaba arkadaşlar benim 4 gb ram im var + windows 7 32-bit _im var dogal olarak ram i 3.25 gb görüyor.

ekran kartı 2 gb (1gb ayrılmış bellek) asıl sorun şurda==>ekran kartı, 1 gb ramden aldıgı için net ram 3.25-[hani 3.25 ten geriye kalna 750 mb mı]- mi oluyor yoksa 2.25 mi oluyor

yazdıgımı ben bile anlamadım umarım derdimi anlatabilmiştirim
arkadaşlar ekran kartında karasız kaldım hangisi daha iyidir .y orumlarınızı bekliyorum

Nvidia GeForce 9500GT 1024MB

ATI HD4670 1GB
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 144
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 2.019 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.