Şimdi Ara

Fifa 13'ten 14'e geçmeye değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle oyunu bilgisayarda oynadığımı belirteyim. İki oyun arasında, özellikle oynanabirlikte kayda değer fark var mı?

    teşekkürler.



  • Pek fark yokta ucuza bulursan geç oyuncu sayısı daha fazla yeni kadro güncellemelerini alıyor felan
  • iki oyun arasinda dağlar kadar fark var dostum 11den beri online oynayan biri olarak soyluyorum kesinlikle serinin en gerçeğe yakın ve en saglam oyunu..uygun fiyata bulursan hemen al derim
  • Bence çok fark yok ben almayı düşünmüyorum şayet
  • yaşının kaç olduğuna bağlı. küçüksen oyun oynayayım diye alacaksan al ama taktiğimi kurar güzel futbol oynar kazanırım dersen bulaşma çünkü oyun seni oynatmıyor. momentum konusuna bakmanı öneririm.
  • fifada sadece tekli yılları satın alırsanız pişman olmazsınız.ayrıca 13 te online oyuncu az ama hala aktif sayılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muka19

    fifada sadece tekli yılları satın alırsanız pişman olmazsınız.ayrıca 13 te online oyuncu az ama hala aktif sayılır.

    Şehir efsanesinin bu kadarı, pes yani

    Her serinin güncel hali iyidir dostum. 11, 10'dan iyi, 12, 11'den iyi, 13, 12'den iyi, 14'13'den iyi. ve 15'de 14'den iyi olacaktır.

    Binlerce profesyonel aylarca çalışıyor yeni sistem için, pazarlama taktiği falanda var işin içinde. Tabii ki her yeni seri eskisinden iyi olacak, iyi olmak zorunda.
  • 07 den beri fifa oyuncusuyum ve fifada kendime yetecek kadar bilgim var.konuya dönelim.iyiden kastın farklılıksa haklısın ama sen bu tanımları karıştırdın galiba.her fifa oyunu öncekine oranla geliştirilip farklılaştırılır,kadrolar güncellenip bir kaç değişiklik yapılır ve yeni oyun olarak piyasaya sürülür göze biraz farklı gelir ama iki oyun arasında herzaman ciddi farklar olmaz.fifa 11 de ciddi bi sıçrama oldu ve şimdiki oyunlar hala 11 tarzında oynanıyor.14 ile 13 arasında tabiki farklar var ama 13 e sahip olan biri için 14 fazla gelir kanaatimce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muka19

    07 den beri fifa oyuncusuyum ve fifada kendime yetecek kadar bilgim var.konuya dönelim.iyiden kastın farklılıksa haklısın ama sen bu tanımları karıştırdın galiba.her fifa oyunu öncekine oranla geliştirilip farklılaştırılır,kadrolar güncellenip bir kaç değişiklik yapılır ve yeni oyun olarak piyasaya sürülür göze biraz farklı gelir ama iki oyun arasında herzaman ciddi farklar olmaz.fifa 11 de ciddi bi sıçrama oldu ve şimdiki oyunlar hala 11 tarzında oynanıyor.14 ile 13 arasında tabiki farklar var ama 13 e sahip olan biri için 14 fazla gelir kanaatimce.

    Ya fifa 10 ve 11'i karşılaştırmak hata. Fifa 11'den önceki oyunlar konsollarda zaten aynıydı, sadece pc'e o oyunu taşımamışlardı.
    Fifa 11'den sonra konsol ile aynı gitmeye başladılar.

    Tabii 13 ile 14 arasında, o dediğiniz 10 ve 11 farkı yok ama yinede ben konuya cevap verdim. cevabımsa almaya değerdi.
    Bana kalırsa sadece güncel kadroların olması bile yeni seriiyi almaya değer. Sonuçta yılda 60-70 lira para veriyorsun, fazla bir şey değil bir fifa fanı için.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.