Şimdi Ara

D-Smart Uzak durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 3 nenedir d-smart abonesyim 2 yıllık abonelikten sonra kapatma talebim oldu (bu abonelik ömür boyu yayınlarınız kesilmeyecek diye yapılmıştı bu arada) tekrar abonelik yenilettim.Yenileme sırasında bana bir ay bonus olarak hediye edileceği söylendi.

    Ama ne gezer ilk ayda faturayı dayadılar..Nedir diye aradıktan sonra efendim bir yanlışlık olmuş, bu faturayı ödeyin sonraki ay yansımayacak vs. ben bu faturayıda ödedim.Ağustos ayında bana fatura gelmedi tam bonus yasıdı demekki derkeeeen eylül ayında bir farura bu kez temmuz-ağustos eylül faturalarını brleştirip 3lü kombinasyon dayaması gerçekeleşti.
    Aadamları şua an kadar 8 kez aradım (200 dk falan benim tekefondan gitti bu arada) temmuzda faturanız ödenmiş gerçekten ağustosta da bonus verielcekmiş unutmuşuz.

    ee o zaman fatıurayı iptaledin diyorum kem küm size dönecez falan filan siz faturayı ödeyin sonra hallederiz falan filan faturanın son ödeme günü de geçti.Adamlar bana ödediğim faturayı tekrar ödeyin diyebilecek kadar pişkin..Şimdi faturayı ödemediğim için bir de gecikme zammı sonrada kapatma ücreti gelecek biliyorum Aboneliğimi iptal ed,in diyorum ee neymiş taahyüm varmış, siz önce kendi taahhütünüzü yerine getirin diyorum sap gibi kalıyorlar ama bunun peşini bırakmıcam..

    Velhasıl bu d-smarttan uzak durum sinir hastası olursunuz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.