Şimdi Ara

Spotify'da Albüm veya Single'ınız varsa bu listelerde tanıtın (ortak çalma listesi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Benim gibi müzik yapıpta spotify listelerine girmekte zorlanıyorsanız, birleşip hep birlikte yaptığımız müzikleri tanıtmak için ortak bir listede birleşelim, listeyi takip edip en güvendiğiniz 1-2 parçanızı ekleyebilirsiniz, sonra listeyi sosyal medya hesaplarınızda tanıtabilirsiniz.

LİSTENİN LİNKİ ORTAK PAYLAŞIM LİNKİDİR, BU LİNK'İN BİR SÜRESİ VAR, EĞER LİNKE ULAŞAMAZSANIZ MESAJ ATIN, TEKRAR LİNK VEREYİM.

Karton bardak üretimiyle ilgili fabrika kurulumları, makine seçimi, hat kapasitesi belirleme, sıfır ve ikinci el makinelerin piyasa değerlemesi ve yatırım fizibilitesi konularında danışmanlık yapmaktadır.

• linkleri her yerden güncelleyemeyebilirim o yüzden blog sitemdeki bu yazıyı takip edebilirsiniz

imdatbesikciofficial.blogspot.com
    Müziğinizi Tanıtmanın Ücretsiz Yolu
    https://imdatbesikciofficial.blogspot.com/2026/04/muziginizi-tantmann-ucretsiz-yolu.html

Karton bardak üretimiyle ilgili fabrika kurulumları, makine seçimi, hat kapasitesi belirleme, sıfır ve ikinci el makinelerin piyasa değerlemesi ve yatırım fizibilitesi konularında danışmanlık yapmaktadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.