Ücret karşılığı Elektronik proje yapabilecek arkadaşlar içeri... (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Elektronik ve Mekanik >> Elektronik
d_hamen => Ücret karşılığı Elektronik proje yapabilecek arkadaşlar içeri... (15.4.2014 08:54:15)
Arkadaşlar merhaba,

Kendime ait bir websitesi üzerinden elektronik proje tasarımları yapıyordum. Evlilik, çoluk çocuk derken gelen projeleri istemeyerek de olsa sürekli geri çevirmeye başladım. Bu nedenle elektronikprojem.com websitesini kurdum. Sistem teklif usulü çalışıyor. Yani proje sahibi projeyi girer, sizler de teklif verirsiniz. Proje sahibi verilen tekliflerden birini seçer ve işlemler devam eder.

Amacım gelen projeler geri çevrilmesin ve elektronikten anlayan arkadaşlara bir gelir kapısı olsun. Böyle bir işe ihtiyacı olan arkadaşlar girip üye olabilir ve projelere teklif verebilir.

Garip1Genç => Ücret karşılığı Elektronik proje yapabilecek arkadaşlar içeri... (15.4.2014 12:24:40)
çok iyi bi site fakat proje ara deyince hata veriyor bazı aksamalar var sanırım ?

slayer_ank => Ücret karşılığı Elektronik proje yapabilecek arkadaşlar içeri... (15.4.2014 13:49:04)
Merhaba
Güzel bir siteye benziyor, daha önce ticari ve öğrencilere yönelik sistem/proje tasarimlarim olmuştur. Denk geldikçe hala yapmaktayim sitenize de üye oldum fakat arkadasin belirttiği gibi proje ara kisminda problem var gibi kolay gelsin.

d_hamen => Ücret karşılığı Elektronik proje yapabilecek arkadaşlar içeri... (21.4.2014 16:19:34)
Geri bildirimleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Proje arama bölümünü bu hafta içinde çözümleyeceğim, sistem yeni olduğu için bazı fonksiyonlarda hata çıkabiliyor. Son eklenen projeler bölümünden mevcut projeleri takip edebilirsiniz

d_hamen => Ücret karşılığı Elektronik proje yapabilecek arkadaşlar içeri... (6.5.2014 09:30:10)
güncel...

ogzcndyr => Ücret karşılığı Elektronik proje yapabilecek arkadaşlar içeri... (6.5.2014 17:49:34)
Gerçekten güzel bir site bende haberleşme öğrencisiyim küçük bir proje aldım yapamazsam buraya ilan açarım .

faruközalp => Ücret karşılığı Elektronik proje yapabilecek arkadaşlar içeri... (6.5.2014 18:18:24)
Çok güzel bir site olmuş. Umarım daha yaygın bir çevreye ulaşır. Hemen üye oldum.

d_hamen => Ücret karşılığı Elektronik proje yapabilecek arkadaşlar içeri... (8.5.2014 08:10:29)
Teşekkür ederim. Yayılma çalışmalarına sistemi tam olarak test ettikten sonra başlayacağız. HAla ekskler mevcut

d_hamen => Ücret karşılığı Elektronik proje yapabilecek arkadaşlar içeri... (26.5.2014 08:21:03)
güncel..

d_hamen => Ücret karşılığı Elektronik proje yapabilecek arkadaşlar içeri... (12.6.2014 08:15:08)
Arkadaşlar merhaba,

Yeni projeler eklenmiş durumda. Teklif vermek isteyen ve freelance çalışabilecek uzmanları bekliyoruz.

Proje yaptırmak isteyen arkadaşlar da, en uygun fiyata burada projelerini yaptırabilirler.

Sayfa: [1]