Çok güzel bir şarkı arkadaşlar kesinlikle dinleyin! (Soad-Roulette) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
.Uğur. => Çok güzel bir şarkı arkadaşlar kesinlikle dinleyin! (Soad-Roulette) (20.5.2010 13:14:43)

çok hoş bir şarkı

.Uğur. => Çok güzel bir şarkı arkadaşlar kesinlikle dinleyin! (Soad-Roulette) (20.5.2010 13:21:24)
yok mu hiç dinleyen

.Uğur. => Çok güzel bir şarkı arkadaşlar kesinlikle dinleyin! (Soad-Roulette) (20.5.2010 13:38:23)

el_morad => Çok güzel bir şarkı arkadaşlar kesinlikle dinleyin! (Soad-Roulette) (20.5.2010 13:44:20)
Soad mı Soad'da kimmiş?Bunlar grup mu yav şarkıları güzel olabilir ama bunlar şarkılarını sanat için mi yapıyorlar? Hayır.Çoğu siyasetle ilgili.Yaptıkları siyasette siyaset olsa bari diyecemde ondan önce müziği siyaset için kullanmaları bile ne kadar siktiriboktan bir grup olduklarını gösterir.Gidin daha kaliteli şeyler dinleyin.

Yine de zevkler ve renkler tartışılmasa da ben sadece kalitesiz müzik dinlememeniz için diyorum yine isteyen dinlesin.

.Uğur. => Çok güzel bir şarkı arkadaşlar kesinlikle dinleyin! (Soad-Roulette) (20.5.2010 13:48:56)
quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

Soad mı Soad'da kimmiş?Bunlar grup mu yav şarkıları güzel olabilir ama bunlar şarkılarını sanat için mi yapıyorlar? Hayır.Çoğu siyasetle ilgili.Yaptıkları siyasette siyaset olsa bari diyecemde ondan önce müziği siyaset için kullanmaları bile ne kadar siktiriboktan bir grup olduklarını gösterir.Gidin daha kaliteli şeyler dinleyin.

Yine de zevkler ve renkler tartışılmasa da ben sadece kalitesiz müzik dinlememeniz için diyorum yine isteyen dinlesin.

Soad'ın birkaç şarkısı var siyasetle ilgili olan.Onlarıda dinlemiyoruz zaten.

Bence güzel bi grup.Görüşlerine katılmasamda şarkılarını seviyorum.

.Uğur. => Çok güzel bir şarkı arkadaşlar kesinlikle dinleyin! (Soad-Roulette) (20.5.2010 14:12:37)

The Echoes => Çok güzel bir şarkı arkadaşlar kesinlikle dinleyin! (Soad-Roulette) (20.5.2010 14:17:04)
hocam olmaz olur mu.Bizim koca okulda roulette yi sadece ben ve bir kız dinliyoruz roulette muhteşemdir + lonely day de süper

zenten- => Çok güzel bir şarkı arkadaşlar kesinlikle dinleyin! (Soad-Roulette) (20.5.2010 14:19:27)
beğenmedim...

mehmetcank => Çok güzel bir şarkı arkadaşlar kesinlikle dinleyin! (Soad-Roulette) (20.5.2010 14:27:14)
lonely day Güzelmiş

.Uğur. => Çok güzel bir şarkı arkadaşlar kesinlikle dinleyin! (Soad-Roulette) (20.5.2010 14:35:01)
quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

hocam olmaz olur mu.Bizim koca okulda roulette yi sadece ben ve bir kız dinliyoruz roulette muhteşemdir + lonely day de süper

Oo süpersin hacı Lonely Day'de manyak şarkıdır

Sayfa: [1]