Ataturkvenutuk.com açıldı!
Selamlar herkese,
Dostlar, elimde uzun zamandır kenarda duran, bir türlü vakit ayırıp başlayamadığım bir alan adı vardı: ataturkvenutuk.com. Hepimizin bildiği gibi Nutuk, sadece bir kitap değil; bir milletin küllerinden doğuşunun belgesidir. Bu mirası dijital dünyaya daha şık, daha okunabilir ve modern bir arayüzle taşımayı hep istiyordum.
Sonunda projeyi hayata geçirdim ve sizlerle paylaşmak istedim.
Projede Ne Amaçladım?
- Erişilebilirlik: Nutuk'un içeriğine her cihazdan (mobil/tablet/desktop) en konforlu şekilde ulaşılmasını sağlamak.
- Modern Arayüz: Gözü yormayan, odaklanmayı artıran bir okuma deneyimi sunmak.
- Dijital Arşiv: Atatürk ve Nutuk ile ilgili doğru bilgileri bir arada toplamak.
Alan adı boşa gitmesin, bir işe yarasın diye çıktığım bu yolda projenin ilk halini yayına aldım. Eksiklerim mutlaka vardır; hem teknik hem de içerik anlamında fikirlerinize, eleştirilerinize ve önerilerinize her zaman açığım.
Siz de bir göz atıp değerli yorumlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.
Web Sitesi:
https://www.ataturkvenutuk.com
Şimdiden vakit ayıran herkese teşekkürler. İyi forumlar!

Rampage V Edition 10 + 6950x + h100i v2 sıcaklık sorunu
|
Corsair Vengeance LPX 3200mhz 64gb XMP Sorunu
|
|
Corsair Force GS 128gb raid 0 + Asus Z97 Pro Gamer
|
|
|
250 Tl'ye Kadar Önerebileceğiniz Ekran Kartı
|
Modem üzerinden access point'e erişmek
|
Asus P5Q Pro + Ocz Reaper 1200mhz pc9600 4x1gb ram Sorunu
|
Meslek: İthalat ve İhracat Danışmanı
| Intel I7 6950X / Corsair H115i Pro RGB / Asus Rampage V Edition 10 / Corsair Dominator Platinum RGB 3200mhz 4x8gb Ddr4 Alseye C-ram x2 / Asus Strix Nvidia GTX1080ti / Samsung 970 Pro NVMe 1tb PCI-ex 3.0 / Seagate ST3000DM001 1tb / Aerocool StrikeX 1100w 80 Gold / Creative X-fi Fatal1ty Champion Pci-ex / Corsair Vengeance C70 Military Green / DeepCool RockMaster v3 / Akasa Viper S-Flow x 8 / BenQ XL2720Z Nvidia 3D Vision 2 / Logitech F710x4 G510 Mx518 G231 Attack 3 Z5500 /Qnap TS-431Ps 4x4tb Raid 5 / Asus DSL-AC68U / Fixnet 100mbit / OnePlus 3T 128Gb |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 105
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 214)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0