S

Onbaşı
28 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 136 (Bu ay: 0)
Gönderileri

İnfinity 401 modemimden wifi baglantilarini kapatarak bridge mode alıp tplink archer c50 routere bağladım. Tarayıcıdan arayüze bağlandığımda otomatik tplinkinbarayuzune girdim otomatik kurulumu yaptım. Herşey ramam routerdan kablo ile PC ye bağlantı yaptım bağlantıyı görüyor fakat intetlrnet baglantidi yok. Aynı şekilde wifiden bağlantıyı görüyor bağlanıyor fakat internet erişimi yine yok. Sonradan farkettim router ip almiyor yardımcı olursanız sevinirim.

İnfinity 401 bridge mode  tplink archer c50 yardım.

ryzen 5 5600 sıfır

msi b550 tomahawk 1 yıllık

palit rtx 3070 gaming pro oc 1 yıllık

G.Skill (2X8 Gb) Trident Z Rgb 3200Mhz Cl16 sıfır

wd sn570 1 tb sıfır

sharkoon ss coolzero 750+ sıfır

depcool gammaxx 400ex sıfır

dark maxima v20

arkadaşlar böyle bir sistem topladım sizce bir sıkıntılı durum varmıdır görüşlerinizi bekliyorum.

toplam maliyet 19k

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sisteme psu arıyorum. 0 veyahut ikinci el alabilirim 1500 TL'ye kadar bütçem var. Yorumlarınızı bekliyorum . Şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar elimde ga b450m gaming anakart var. işlemcinin ram slotuyla arasında boşluk 1.7cm. aynı zamanda xpd d30 ramlarim var bunların yükekliğide 4.4cm kasamın soğutucu desteğide 15.6 cm

bir sürü arayış gerçekleştirdim bayağı araştırdım ama böyle bir işlemci soğtucu bulamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. bu arada max bütçem 350 tl
öncelikle iyi forumlar herkese. elimde gigabyte b450m gaming anakart var ve elimde 2 adet xigmatek fan var 3 pin bağlantılı. (https://www.xigmatek.com/product_detail.php?item=36 )

anakartımda 2 tane sys fan girişi bulunmakta kasamdada 1 adet egzos fanı var. ön tarafa aldıgım bu 2 tane xof fanları takmak istiyorum ama nasıl yapacağım konusunda bir fikrim yok yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
arkadaşlar çok bunalmış durumdayım. power supply surges detected hatası almaya başladım 1 haftadır. gittim sıfır cougar 700 w güç kaynağı aldım, hata almaya devam ettim daha sonra asus anakartımdan korumayı kapattım bir kaç forumda bu özelliğin sıkıntılı oldugunu duydugumdan dolayı. bu sefer muhtemelen güç kaynagının koruması devreye girip kapatmaya başladı. bilgisayarım işin ehli birine götüreyim dedim ve tamire verdim sorunun ekran kartının cok ısınmasından kaynaklandıgını söyledi. macunun ve termal pedlerinin falan yenilenmesinin gerektiğini söyledi bende yaptırdım. kasayı bugun aldım ve hata aynı şekilde devam ediyor. ekran kartının sıcaklıgınında maximum 63 oldugunu gözlemledim. lütfen bilen birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Arkadaşlar acil fikre ihtiyacım var 300 TL'ye 1 aylık bu psuyu almayı düşünüyorum. İnternette ses konusunda sıkıntı yaşayan bir kaç kişinin yorumunu okudum. Fikriniz benim için çok değerli.

Sistem
3770k
RX 480
4*4 ram
İkinci el-> i7 4770k msi z87 12gb cl9 1600mhz= 1400 TL
Sıfır. -> i3 9100f b360( veyahut b365) chipset anakart 2*8GB 2666 MHz = 1500 TL

Bu iki set arasında kaldım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
600w 80+ güç kaynagim kasam ve ssdim var.
Elimde halı hazirda i5 2500k var. Bir türlü anakart bulamadım. İnternette gezerken quadro anakartlara denk geldim.
http://www.quadrocomputer.com/TR/ANAKARTLAR/quadro-h61-l3y-anakart-v3
Sağlam bir anakartmidir ? Ram desteği nedir? Ekran kartı slotları farklilik gösteriyor mu? Birde 2500k ile darboğaz yapmayacak Max ekran kartı hangisidir?

Arkadaşlar ben blade and soul diye bir mmorpg oynuyorum. Çoğu mmorpg gibi bu oyununda işlemcide tek çekirdeğe yuklendigini soyluyorlar. Böyle bir sistem toplayacam sizce yeterli mi? Sikintilari varmı yukarıdaki işlemci yerine i5 2500k da kullanabilirim. İşlemciyi sıradaki benchmark sıralamasına bakarak butcemde göre seçtim.
https://www.cpubenchmark.net/singleThread.html
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 92
İkinci El Bölümü Mesajları: 43
Konularının görüntülenme sayısı: 12.831 (Bu ay: 336)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.