Şimdi Ara

Topal: Hüzünle gidiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Valencialı Mehmet Topal NTV SPOR'dan Özgür Buzbaş'ın sorularını yanıtladı.
    http://media1.ntvspor.net//C/I/48/topalhbr_4DB2O.jpg
    Yeni sezonda La Liga ekiplerinden Valencia'nın formasını giyecek Mehmet Topal, NTV SPOR’dan Özgür Buzbaş’a konuştu... İspanya'da çok sıcak karşılandığını ifade eden Mehmet Topal, Avrupa'nın en önemli liglerinden birinde oynayacağı için heyecanlı olduğunu söyledi.
    Mehmet Topal... Çanakkale Dardanelspor'da yıldız parlamış, başarılı futbolunu 2006-2007 sezonunda Galatasaray'a transfer olarak taçlandırmıştı. Sarı-kırmızılı formayı 4 sezon giyen Topal, artık Valencia'nın başarısı için ter dökecek... Mayıs ayında yeni kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzalayan Mehmet Topal, Valencia'da kendisine gösterilen ilgiden memnun. Topal bununla birlikte dünyanın önde gelen liglerinden birinde oynayacağı için de son derece heyecanlı...
    "ÇOK DUYGULANDIM"
    "İlk gittiğimde çok duygulandım, çok farklı hisler hissettim. Ben bu kadar bir ilgi beklemiyordum. Çok onurlandım. Umarım ben de onların beklentileri karşılıksız bırakmam" sözleriyle röportaja başlayan Topal "Hoca ile tanışma fırsatım olmadı. Başkan ile konuştum. Valencia’da hedefler büyüktür. Onlar da bu transferden dolayı çok mutlu olduklarını söylediler" dedi.
    "KARİYERİMDEKİ KIRILMA ANI..."
    Çanakkale Dardanelspor önemli yetenekler yetiştiren bir kulüp. En büyük kararım Galatasaray’a gelmek oldu. Benim içiin kırılma anı Galatasaray’a imza atmamdı" açıklamalarıyla kariyerinde önemli basamağı söyleyen Mehmet Topal Nihat’ın kendisine ilk olarak dili öğrenmesi gerektiğini söylediğini kaydetti.
    "FATURA YERLİ FUTBOLCULARA KESİLİYOR"
    "Ülkemizde yabancı futbolcular ön planda oluyor. Mağlubiyetler ilk önce fatura Türk futbolculara kesiliyor. Bence yetenekli futbolcularımıza daha çok özen göstermeliyiz. Medya da buna dikkat edilmeli" açıklamasını yapan Mehmet Topal 6+2+2 yabancı kuralı hakkında ise "Yabancı sınırlamasında kısıtlamalara gidilmeli" dedi.
    "BENİM BÖLGEM YABANCILARIN"
    "Arda Türkiye’nin en yetenekli futbolcusu... Servet de alanında lider bir kişilik. Bu transfere onlar çok sevindiler. Beni tebrik ettiler. Güzel dostluklar kurdum burada. Hüzünlü bir şekilde ayrıldım. Bana desteklerinden dolayı hepsine teker teker teşekkür ediyorum" açıklaması yapan Mehmet Topal kendi bölgesinde Türk Futbolu’nda herhangi bir kısırlık yaşanmadığını, kulüplerin o mevkiide yabancı futbolcuları kullanmadan yana olduklarını kaydetti.
    "FENERBAHÇELİLERİN YERİNDE OLMAK İSTEMEZDİM"
    Geçen sezonun kırılma anı olarak Fenerbahçe mağlubiyetini değerlendiren Mehmet Topal "Ben Fenerbahçeli futbolcuların yerinde olmak istemezdim. Tam şampiyonluğu kutluyorsunuz ve o an bir haber geliyor, yıkılıyorsun" dedi.

    Çanakkale'de oynadığı dönemde yatağının üst kısmında hep Zidane'ın fotoğrafları olduğunu söyleyen Mehmet Topal düzenli bir hayat yaşamayı sevdiğini ifade ederken evlendiğinden dolayı da çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.



  • Adam gibi adam
  • Çok efendi futbolcu Fenerbahçeliyim ama gerçekten severim Mehmet Topalı.
  • Topal kusura bakma da sen gitmeseydin "Cana"yan yaramız durmazdı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Cazador

    Topal kusura bakma da sen gitmeseydin "Cana"yan yaramız durmazdı

  • Başkanları nasıl hedeflerimiz büyük diyorsa , sen Villa'yı sat , sonra hedeflerimiz büyük.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.