Şimdi Ara

90 gün dolmadan vodafone a dönüşte paket alamıyor muyuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün gittiğim bayi 90 gün dolmadan geri dönerseniz size uygun paketimiz yok. Standart olarak açılır hat, size ne teklif gelirse onu kullanırsnız gibisinden birşeyler söyledi. Konuyla ilgili bilgisi olan yok mu acaba? Geçişlerden daha pahalı da olsa böyle bir paket yok mu? FATURASIZ için.



  • Bende Vodafondan TT ye geçtim ve 1 günde pişman oldum.Nasıl lanet bir hat öyle.Hiç bir yerde çekmiyor,konuşamıyorum.Şimdi dönmek istişyorum ve araştırdım.Kampanyalı hat almak istiyorsan 90 gün beklemek zorundasın ama vodafone değil de başka operatöre dönersen bu kural geçerli değil.Yani vodafondan TT ye geçtin,beğenmedin Turkcell'e geçersen Turkcell'in kampanyalarından faydalanabiliyorsun.
  • pikalos kullanıcısına yanıt
    ben turkcellden vodafone a geçtim. Bayi başka saçma bir pakete geçirdiği için telekoma geçtik. Lanet hat doğru dürüst konuşamadım. 3 aramadan 1 inde kesiliyor ya da haşırdıyor. Geri vodafone a geçiş için başvurdum dün. Bakalım daha 1 ay dolmadığı için alabilirsem kullanırım. Alamazsam da artık pahalı tarifelerden 2 ay idare edip turkcell e döneriz. Yapacak bişey yok
  • Geçersin alırsın fakat kampanyasız. Bölgenizde hangisi iyi hizmet veriyorsa tabiki de onu kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.