Şimdi Ara

İÇERİDEKİ AMD ANAKART'A GÖRE İŞLEMCİ TAVSİYESİ LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar anakartım buhttp://www.computerstore.co.za/computer-store-specifications.php?products=13128

    şuanki pc özellikleri ise şöyle

    İşlemci : AMD Athlon(tm) 64x2 Dual Core Processor 4000+ 2.10 ghz
    3gb ram
    32bit işletim sistemi
    250 wattlık güc kaynağı
    zotac 9800gt 1gb

    şimdi benim istediğim bu bilgisayarı en ucuz yoldan biraz adam edebilmek . buna işlemci ne gibi tavsiyeleriniz olabilir . toplam 500 tl gibi bir bütçe var. Yardımlarınızı bekliyorum







  • sitesinden baktim anakartina takabilecegin en iyi islemci x2 6000'dir onu da piyasada bulamazsin surada var 125 lira.10 lira daha koysan athlonII x3 alirsin ama anakartin desteklemiyor.anakarti degistir bence.elindeki islemciyi oc yapabilseydin x2 6000'den bir farki kalmayacakti ancak sanirim o anakartta overclock isi pek kolay degildir.

    http://urun.gittigidiyor.com/AMD-ATHLON-64-X2-DUAL-6000-3-0-GHZ-KUTULU-ISLEM_W0QQidZZ30450767

    ramlerini degistirmeden su anakarti kullanabilirsin.anakarti degistirirsen butcene gore ne istersen alabilirsin ama anakarti degistirmezsen sadece linkteki ona da verdigin paraya yazik bence.

    http://www.exa.com.tr/asus/anakartlar/asus_m4a785dm-328-10666.html




  • yardımınız için çok teşekkür ederim . bugune kadar fazla takıp çıkarma işlemi yapmadım bilgisayarda sadece toz almasını ram veya ekran kartı vs takmasını bilirm sadece :) dediğiniz anakartı alsam rahatca eskisini çıkarıp takabilirmiyim acaba . vede sonradan bu anakarta işlemci aldım diyelim , bu işlemciyi takarken sanırım macun fln sürülüyor değilmi . onlar rahat olurmu . bilgisayarla cok ilgilenmesemde takıp çıkarma işlemlerini iyi yaparım sadece birazcık anlatılması lazım :)
  • anakartindan cikardigin kablo, parcalari yeni anakarta ayni sekilde ayni yerlere takiyorsun zorlanmazsin tahminim ancak su power, reset, hdd led ince kucuk kablolari takarken ne nereye yonu ne taraf diye zorlanabilirsin anakartin kitapcigina bakabilir veya gozlerin iyi goruyorsa anakartin uzerinde kucuk harflerle yazar pwr reset seklinde.macun surmek ise biraz pratik isteyen ve genelde kullanicinin yanlis yaptigi bir is.fazla suruyorlar sonra gelip sicakliklarim yuksek diyorlar.su linke bakabilir veya anlatimli baska linkler videolar bulabilirsin.termal macun temizleyicisi yerine aseton da ayni isi gorur.macun olarak da cesitli markalar mevcut.

    http://www.pclabs.com.tr/2008/03/21/termal-macun-surme-ve-temizleme-rehberi/




  • tekrardan yardımlarınız için teşekkür ederim . Dediğiniz gibi anakart alıp üstüne daha iyi bir işlemci alıcam . cok daha mantıklı geldi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.