Ancak öğrenmek istediğim aslında teknik olarak dijital veri iletiminde dış etkenlerden meydana gelen bozulma veya kayıp görüntüye ne şekilde yansır? Veya yansır mı? Yani veride bir kayıp olur ise görüntü tamamen kesilir mi yoksa hatalı şekilde iletilmeye devam mı eder?
Aşağıdaki linkte enteresan şekilde pahalı kablo asla almayın diyorlar.
şimdi bu hdmi 1.4 çıkınca yeni lcd, yeni oynatıcılar, yeni amfiler vs vs almak da gerekecektir değil mi? bizim de bunların hepsini değiştirme gibi bir fırsatımız olmayacağını varsayarsak, aslında 1.3a kablo almak o kadar da mantıksız değil. Kaldı ki 1.3a'nın bile tüm nimetlerinden faydalanamıyoruz ülkecek. En azından fiyatları düşer biz de iyisinden alırız? Bilmiyorum belki de gerek yoktur o kadar şey değiştirmeye tahmin yürütüyorum. İstediğiniz gibi çürütebilirsiniz tezimi
Benim Tv de 1080p hd ready Şu anlama geliyor: format olarak 1080p desteği var ama pixel olarak 1080p desteği yok demek. ben 1080p sinyal gönderiyorum tv algılıyor ama görüntüyü downscale ediyor. En azından göstermemezlik yapmıyor
höö. ben bayağı uzak kaldım benim tv'yi aldım alalı lcd piyasasına. şu led'leri de merak etmiyor değilim.