Herkese Merhaba,
İlk paylaştığımda konu arada kaynadı gitti, fazla geri dönüş alamadım.
Oyunu Flutter ile sıfırdan geliştirdim. Google Play verilerinde kitle tutma oranları fena durmuyor ama dışarıdan, özellikle DH kitlesinden dürüst bir iki yorum almak istiyorum.
Boş zamanınızda bir iki el atıp 'Şurası iyi, şurası çöp olmuş' diyecek birileri çıkarsa çok sevinirim. En azından eksikleri görüp ona göre güncellerim. link aşağıda desteklerinizi rica ediyorum şimdiden çok teşekkürler
Yeni Android uygulamam yayında
Herkese merhabalar.
uzun zamandır üzerinde çalıştığım ilk mobil oyunum şuan da google play store'da yayınlanmıştır. inceleme ve destek olmak isteyen arkadaşlar için linkini aşağıya bırakıyorum. oyun adı hexasum oyunun mantığı altıgenlere sayıları yerleştirerek 2048'e ulaşmak.
oyunu indirip incelerseniz ve puanlama yaparsanız çok makbule geçer. şimdiden herkese teşekkür ederim.
Merhaba, Google Play'de bir oyun geliştirdim. Yayına alabilmek için 12 kişinin Android telefonunda 14 gün boyunca uygulamayı indirip tutması gerekiyor. Yapmanız gereken tek şey linke tıklayıp uygulamayı indirmek ve 14 gün silmemek. Android telefonu olan yardımcı olmak isteyen varsa Gmail adresini buraya bıraksın veya özel mesaj atsın. Teşekkürler!
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 180)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Oyun ve Uygulamalar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0