Şimdi Ara

[Android] Kelime Oyunum 'Kelimon' v1.2 Yayında (Önerilerinizi Bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce forumda paylaştığım yerli kelime bulmaca oyunum Kelimon için ilk konudaki yorum ve eleştirilerinizi dikkate alarak kapsamlı bir v1.2 büyük güncellemesi hazırladım ve yayına aldım.

Önceki konudaki geri bildirimler doğrultusunda hem kelime havuzunu elden geçirdim hem de oyunu tekdüzelikten çıkaracak yeni özellikler ekledim.

Bu Güncellemede Neler Değişti?

• 100 Atasözü & Deyim Avcısı: Seviyeleri geçerken gizlenmiş Türk atasözlerini bulup koleksiyonunuza katabileceğiniz yeni bir avcı sistemi geldi.
    • TDK Sözlük Entegrasyonu: Çözülen kelimelere basıldığında artık sadece kelime değil; TDK'nın gerçek sözlük anlamı, kelime türü (isim/sıfat/fiil) ve edebiyatımızdan örnek cümleleri çıkıyor.
    • 1000 Seviye & 50 Şehir: Bölüm sayısı 1000'e, dünya şehirleri 50'ye tamamlandı.
    • 100 Koleksiyon Kartı: Her bölge için özel hazırlanmış illüstrasyon şehir kartları eklendi.
    • Performans ve Arayüz: Isınma/kasma problemleri optimize edildi, geçişler daha akıcı hale getirildi.

İlk konudan bu yana yapılan değişiklikleri nasıl buldunuz? Zorluk dengesi, kelime anlamları ve genel akış hakkında yeni yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Google Play Linki:

play.google.com
    Kelimon: Kelime Bulmaca Oyunu - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dnzstudio.kelimon

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhaba hocam. ilginiz için teşekkür ederim öncelikle. uygulamayı yapmak ortalama 2.5-3 ay vaktimi aldı bu süreçte sürekli deneme yanılma ve sürekli testler yaparak fikir alışverişi yaparak ortaya güzel birşeyler çıkarmaya çalıştım. test edip geri bildirim, eleştiri ve öneride bulunursanız çok sevinirim.

tekrar teşekkür ederim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.