telefoncu sizce beni kandırıyor mu
arkadaşlar merhaba ilk sorum bu tarz şeylerden hiç anlamam umarım bilgisi olan tavsiye verir çünkü çok ihtiyacım var. 2 hafta önce Samsung Galaxy s20FE teleofnumu düşürdüm. sonrasında 4 saat kadar sorunsuz instagram whtasapp kullandım arama yaptım kamera kullandım herhangi bi sorun yoktu ancka şarjı bitti sarja taktım sonrası yok malesef. ekranda saniyelik bi şarj alma uyarısı çıktı ve sonra ekranda bir daha ne logo ne şarj hiçbir şey gözükmedi full siyah ekran. telefoncuya götürdüm ilk gün baktı açıldığını söyledi ancak 2 saat sonra kapandığını söyledi. servise yollicam dedi ben de sııfr deneyim ve bilgi neeye kime falan diye sormadım dediki cumaya alırsın perşem aradım haftaya alırsın bayramdan önce cpu reball yapıcaz işlemcide sorun var dedi nasıl bi işlem olduğunu anlattı dedim benim için içindekiler önemli bi şey olmaz dedi neyse bayramdan önce aradım serviste ne durumda bilmiyorum dedi bayramdan sonraya kaldı zaten 2 hafta süreç dedi yine erteledi şimdi bugün aradım olumsuz dedi anakart yanmış dedi içindekileri kurtarmaya çalışıcaklar sorucam dedi yani her seferinde farklı bi sorun söyledi bugün dediki telefon 63 dereceye kadar gelmiş anakrt bikaç yerden yanmış anakart ayakları yanmış ama şöyleki bu telefon bende kapandıktan sonra ısınma problemini özellikle gözlemledim telefon buz gibiydi şarja taktım denedim kısa devre sonucu ısınma yapar mı diye tamamen ilk adımd ane yapılır internetten eriştiğim bilgilerle bi kere şarja taktım şarj zaten almadı ama ısınma da asla olmadı. ki anakrt yansa bu adamın yapacağı işlemle 2 saat de olsa açık kalırmıydı bu telefon beni mi ka bilemeidm dediğim gibi hiçç bilgim yok sürekli d ebziden bşkası yapamaz diiyp duuryo elim kolum bağlı 2 haftadır bana akıl verir misiniz:((
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 251)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Samsung

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
13 Yanıt
0