Yapikredi kredi kartı yapılandırma varmi
Merhaba arkadaşlar 130 bin TL gibi bir kredi kartı borcum var bu yapılandırma yasası vardı 10 Ekim'de bitti ozaman yetişemedim şimdi yapılandırma yaptırmak istesem yapılandırma yaparlarmi bilen varmı yakın zamanda yapılandıran oldumu şartlar nasıl olur acaba
Kredi kartı nakite cevirme
Merhaba arkadaşlar kredi kartını nakite çevirmenin yollarını ariyorumda son zamanlarda uption felan kullanıyordum oda kapatıldı bilen varsa bilgilendirebilir mi
Kredileri geç ödesem sorun olur mu
Merhaba arkadaşlar bir süredir borçlarla boğuşuyorum gerçekten bir bunalımd urumundayım malesef :/ bu döngüden çıkmak istiyorum düzenli maaşım var suan kredilerde aksama yaşıyacağım gibi bir süre sonra o yüzden bilgili arkadaşlara danışmak istiyorum kredi ödemelerinde 1 ay yada 2 ay maksimum ne kadar gecikme yaşayabilirim. Mesela ödemem 5 kasım diyelim bunudiğer taksit geldiğinde ödemelimiyim sorun olurmu yada 2 ay gibi bir esneme yapabilirmiyim arayıp darlamaları yada sicilimin etkilenmesi önemli değil şuan zaten herhangi borç yapmadan gecikme olsada borçları kapamak amacım :( bunalıma girdim gerçekten
Kredileri geç ödesem sorun olur mu
99*Merhaba arkadaşlar bir süredir borçlarla boğuşuyorum gerçekten bir bunalımd urumundayım malesef :/ bu döngüden çıkmak istiyorum düzenli maaşım var suan kredilerde aksama yaşıyacağım gibi bir süre sonra o yüzden bilgili arkadaşlara danışmak istiyorum kredi ödemelerinde 1 ay yada 2 ay maksimum ne kadar gecikme yaşayabilirim. Mesela ödemem 5 kasım diyelim bunudiğer taksit geldiğinde ödemelimiyim sorun olurmu yada 2 ay gibi bir esneme yapabilirmiyim arayıp darlamaları yada sicilimin etkilenmesi önemli değil şuan zaten herhangi borç yapmadan gecikme olsada borçları kapamak amacım :(
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 460)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer İnternet Servis Sağlayıcıları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0