Ufak bir akıl alma konusu
Herkese selamlar,
Fikir ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim ve konuya geçeyim.
Evliyim ve bir aracımız var 2014 Peugeot 2008 bu aracı satıp 3008 ya da yakın modellere geçmek istiyoruz. Ben ise B ehliyetimi yeni aldım, ama 2 yıldır a2 ehliyetim var 250 cc motosiklet kullanıyorum işe gidip gelmek için. Araç kullanmayı seviyorum ve motosiklet biraz yıpratıyor gibi beni bu yüzden de araç kullanmak istiyorum, ama ekonomik bir seçeneğim olsun istiyorum. Elimde ki aracı kullansam çok yakar ve küçük bir kaza yada sürtmede değer kaybı olur satarken değeri düşsün istemem.
Karın ağrım açıkçası lpgli ucuz işe gidip geleceğim ikinci bir araç almak. Bütçe konusunda 300-400 civarı olabilir diye düşünüyorum çok da artıramam 2. araç için. Tabi hem yaş hem de çevre olarak da çok eski bir araçla gidip gelmek istemiyorum, biraz daha modern görünen bir şey olsun istiyorum. Aslında klasik araçlara baktım onlar daha hoşuma gitti e200 m111 motoru olan versiyonları falan şık duruyor, CJ5 jeep de güzel görünüyor eski ama bindiğimde ya bu ne dedirtmeyecek bir araçlar. Tabi masraf kısmı da var aldıktan sonra.
Derdimi az çok anlattım gibi şu araç olabilir ya da boş ver bu düşündüğün gereksiz vb. fikirlerinizi belirtebilirsiniz. Tekrardan teşekkürler.
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
19 Yanıt
0