Doktora gitsem rapor verirmi
Şöyle anlatayım kendimi bende değişik bir ruhsal hastalık var ama bulamadım çaresini Ağır takıntılarım var gün içinde mahvediyor sürekli kafamın içi dolu bende bir şeyi 10a kadar sayma var olmazsa tekrar olmazsa tekrar bu ayrı bir şey birde kendimi gün içinde hiçbir zaman rahat hissetmiyorum iş yaparken otururken gezerken her ne olursa olsun kafamın içinde bir rahatsızlık var anlatılamayacak bir his birde tuhaf bir şekilde banyo takıntısı var banyoya girmekten rahatsızlık duyuyorum sopayla sokuyorlar sudan falan korktuğumdan değil tembellikten değil hiç bir şey mutlu etmiyor hiç bir şeyden zevk almıyorum bir de bir hastalığım var telefonla müzik dinlerken geziniyorum sallanıyorum bu gün içinde 10 saat sürüyor hergün bir de bu sallanma bitince saldırganlaşıyorum kafamı duvarlara vuruyorum diyarlarda bağırıyorum evdeki eşyaları kırıyorum kendimi yumrukluyorum ama şimdiye kadar evdeki ebeveynlere bir zararım olmadı birde rüyalarım korkunç oluyor doktor selectrayla rixper vermişti o bitti düzenli psikoloğa gitsem düzelirmi
Kendime iş bulamıyorum
Yaşım 18 Açık liseye kayıt olduğum güne yazıklar olsun keşke çıraklık eğitimine gitseydim çıraklık olmadan iş bulmak zor ortaokulu saymazsak koskoca 4 seneyi boşa geçirdim 4 sene boyunca psikolojik sorunlarımla uğraştım ama geçmedi şuana kadar instada 1000 takipçim olması lazımdı seni tekstile gönderelim diyorlar oranın olacağı ne malum bir insan iş bulamayacak kadar aciz olur mu ya
Benim kadar kötü olan var mı
Yaşım 18 e girecek ama hiç bir şeyim yok 0 ım işim yok arkadaşım yok kız diye bir şey görmedim zaten sadece yaşıyorum akranlarımdan çok düşük olduğumun farkındayım çok ağır takıntılarım var hayatta beni zorluyor anlatacak bir şeyim yok ben aşağılık bir insan olduğumu kabul ediyorum böyle yaşayıcam kimseyle kendimi kıyaslamıyacama sadece yaşamak için bir kısım para kazanırsam yeterli kız arkadaş erkek arkadaş filan hikaye böyle bir şeyim olmayacak benim böyle yaşamaya alışıcam sadece takıntılarım beni zorluyor onlarıda çözdümmü artık hiç birşeyim kalmaz çirkin ve fakir olduğum için böyleyim zengin olsam kendim gibileri görmem ben pes ettim bende adam olmaz beş para etmez bir adamım ben
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic