Şimdi Ara

Benim kadar kötü olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 18 e girecek ama hiç bir şeyim yok 0 ım işim yok arkadaşım yok kız diye bir şey görmedim zaten sadece yaşıyorum akranlarımdan çok düşük olduğumun farkındayım çok ağır takıntılarım var hayatta beni zorluyor anlatacak bir şeyim yok ben aşağılık bir insan olduğumu kabul ediyorum böyle yaşayıcam kimseyle kendimi kıyaslamıyacama sadece yaşamak için bir kısım para kazanırsam yeterli kız arkadaş erkek arkadaş filan hikaye böyle bir şeyim olmayacak benim böyle yaşamaya alışıcam sadece takıntılarım beni zorluyor onlarıda çözdümmü artık hiç birşeyim kalmaz çirkin ve fakir olduğum için böyleyim zengin olsam kendim gibileri görmem ben pes ettim bende adam olmaz beş para etmez bir adamım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortinger -- 10 Haziran 2025; 0:4:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yasin daha çok genc

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aile evi vs varsa 5-6 yıl evde kalabilecek durumdaysan o şekilde 5 yıllığına hayatını dondur sadece ye iç uyu vs

• Var, hem de yaş 27 oldu

• Mortinger M kullanıcısına yanıt
    Ülkenin gençlerinin yarısından çoğu böyle zaten (ekonomiden dolayı ) bunlar aklına geldiğinde ülkede tek ben böyle değilim diye düşünebilirsin belki bir nevze iyi hissettir ayrıca önümüzdeki beş sene içinde bir hobi edinmeni tavsiye ederim ileride belki bu hobini işe çevirirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 29 yaşında olan var. 18 yaşında olduğun için sevin ama bu seni gevşekliğe itmesin. Seneler su gibi akıp gidiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.