Araba Change
|
Araba change
Merhabalar . 2022 yılında aracımı bir bayana sattım, bayan arabayı aldıktan sonra araca muayene yaptırıp başka bir şahısa satmış. Şahıs'da arabayı oto galeriye satmış. Oto galerici arabanın muayenesi bittiği için aracı muayene istasyonuna götürmüş ve aracın şasi numarasında işlem olduğunu ,aracın şasi numarası 2009 aitken ruhsatta model 2011 olduğunu belirtmiş görevli ( araç ağır hasar kayıtlı). Oto galeride alığı şahısa durumu söylemiş ,oda bayana durumu iletmiş. Bayana bu işin cezaevi var gel bu arabayı al demişler,muayene bittiği için aracı trafikten düşürüp çekme belgeli bir şekilde arabayı bayana satmışlar 400 bin Tl karşılığında. Şimdi bayan beni aradı ve aracı geri almamı söyledi. Ben konudan habersizim ve aracı çok kısa süre kullanmıştım. Araba ihtiyacımda yok almaya da gücüm yok. Bayanın durumuna üzüldüm, yardımcı da olmak istiyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Ben satın alırken noter evrakı vardı, arıyorum onuda bulamıyorum aldığım vatandaşa ulaşabilmek için. Bir akıl verirseniz sevirim, nasıl çözülür bu olay. Teşekkürler.
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 317 (Bu ay: 317)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Genel