Şu an elimde Galaxy S24 Plus, Galaxy Watch 6 saat ve Galaxy Buds 3 Pro kulaklık mevcut. 10 yıldır Samsung ürünleri kullanıyorum. Geçen yıl tüm cihazlarımı yenileme kararı aldım; ilk olarak telefonumu amiral gemisi S24 Plus ile değiştirdim, sonra saatimi Watch 6'ya yükselttim, en sonda Buds 3 Pro aldım. Lakin sorunlar almamdan aylar sonra beni buldu. Özellikle telefon kamerasında kumlanma, cihazlar arası uyum sorunları ve aşırı ısınan işlemci beni hayal kırıklığına uğrattı. Ayrıca en son aldığım Buds 3 Pro kulaklığımı iki kez garantiye göndermek zorunda kaldım çünkü hem bağlantı hem de kulaklık içi şarj sorunu vardı ve hâlen olması fazlasıyla üzücü. Tek sorun çıkarmayan cihaz Watch 6 oldu ve aldığımdan beri iyi bir performans sergiledi.
Gelelim sonuca; son zamanlarda hem çevrem hem de yaşadığım bu deneyimler, farklı bir dünyaya sahip iOS ve iPhone cihazlara geçmem için zemin hazırladı, fakat hâlen endişelerim ve tamamen farklı olan bu dünyaya karşı mesafem bulunmakta. Elimdeki cihazların ortalama ikinci el fiyatları 35.000 civarında. Maalesef Samsung ürünlerinin değeri hemen düşmekte. Bu cihazları bir şekilde elden çıkarabilirsem, 30-35.000 liraya nasıl bir Apple ekosistemi kurabilirim?
İlgi Alanları: Teknoloji, Felsefe ve Edebiyat.
kn... |
kn... |
Teknoloji, Edebiyat ve Felsefe seven basit bir insanım. |

Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 129 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar