dmncyr
=> asla duş almayin
(28.7.2024 21:58:34)
musluk suyundaki klor kirec agir metaller gorunmeyen bortu bocekler tum hastaliklara zemin hazirliyor, saclarinizi dokuyo yuzunuzde sivilce cikartiyor vucudunuzu kup kuru yapiyo kepek yapiyo, gozlerinizi mahvediyor. bir musluk suyunu kovaya doldurup kafanizi daldirip gozlerinizi acin 15 saniye bekleyin gozleriniz kipkirmizi olucak yanicak. ayni seyi bir de kaliteli marka icme suyuyla yapin farki kendiniz goruceksiniz. tek careniz evinize aritma su baglatip o suyu kaynatip onunla eski sistem surahiden kafaya bosalt seklinde yikanacaksaniz. max 1 ayda fayda gorursunuz. 3 aydir bu sekilde takiliyorum kronik goz alerjim tamamen gitti, saclarim yumusacik ve asla dokulmuyor, sivilce falan kalmadi, gunes lekelerinin cogu gitti, siyh nokta cok azaldi suratimda, surekli var olan vucut kaşintilarim kesildi vucudumdaki kuruluk gitti, bel agrisi sirt agrisi azaldi, yikandiktan sonra cok daha enerjik cok daha ferah hissediyorum, hani denizden ciktiktan sonra boyle bir ferahlama rahatlama gelir ya insana, her yikandiktan sonra oyleyim artik, zihnimin bile rahatladigini hissediyorum. inanmayanlar 1 hafta biraz paraya kiyip icme suyuyla denesin soyledigim şeyi zaten farki gorup kosarak gidip eve aritma baglatacaksiniz
dekareme
=> asla duş almayin
(28.7.2024 22:10:39)
arıtma suyu niye kaynatıyon?
dmncyr
=> asla duş almayin
(28.7.2024 22:18:41)
aritma bile kloru kireci komple almiyor bu sekilde saf tertemiz su oluyor dostum, ama kaynatma olmasa da olur
dmncyr
=> asla duş almayin
(28.7.2024 22:29:34)
dus filtreleri cok iyi degil dostum. cok bir fark goremezsin. garanti tek yontem ters ozmos aritmadir. digerleri bos. aslinda en guzeli kaliteli icme suyuyla yikanmak da, super zengin olmak gerekiyor onun icinde
01001101
=> asla duş almayin
(28.7.2024 22:30:58)
iyi de tarih boyunca insanlar bu şekilde yaşamadı mı? insanlar geçmişte şuankinden daha kirli sularla banyo yapmadılar mı?
bu kadar mikroba vücut dayanır bence. kırsal kesimde ne şartlarda yaşıyo insanlar.
vendetta1.6
=> asla duş almayin
(28.7.2024 22:36:40)
O kadar zengin olmasan da olur içme suyuyla duş almak için
Vanished Man
=> asla duş almayin
(28.7.2024 22:36:58)
40'a merdiven dayadım küçüklüğümden beri musluk suyu içiyorum. Sen duş almayın demişsin. Benden önceki nesil kuyu suyu içiyordu.
dmncyr
=> asla duş almayin
(28.7.2024 22:42:18)
daha kirli sularda mi? dostum gel seni bizim koye gotureyim de su nasil olurmus gor. kirsal kesim sulari hep dogal kaynak sulari olur ve tertemiz mukemmel sudur. gecmiste neden kirli sularla banyo yapsinlar ki? su dedigin yer altindan dagdan bayirdan geliyor ve surekli akiyor, bu su nasil kirli olabilir? zaten onemli olan mikrop degil, mikroplara karsi bagisiklilik sistemi illaki savunma geliştirir, ama
agir metaller, klor , kirec bunlarla nasil basa cikicak vucudun?
dmncyr
=> asla duş almayin
(28.7.2024 22:44:07)
gunluk 200 tl civari tutar dogru kanka haklisin ben gozumde buyuttum biraz
dmncyr
=> asla duş almayin
(28.7.2024 22:48:07)
iste bu tarz bi konuda mutlaka boyle birisi cikar , asla sasmaz her seferinde olur bunlardan bi tane. gel de simdi bu adamin yalanci oldugunu kanitla kanitlayabilirsen :)))))))) hadi dostum bak dalgana kaybol burdan
01001101
=> asla duş almayin
(28.7.2024 22:58:51)
yaa o köy suyu muhabbeti efsane. inanma onlara. sorsan bütün sular içilebilir diyolar sonra bakıyorsun dizanteri olmuş.
kaynak suyu diyosun sanki tarih boyunca herkes kaynak kenarında yaşadı. o kaynak suları senin köyüne gelene kadar içine ne fare ölüleri düşüyo ne hayvanlar işiyo haberin yok.
eskiden tulumbayla su çekerlerdi. ulan bütün köyde lağım sistemi olmayan tuvalet var hepsi toprağa karışıyo. aynı anda bütün köyde heryer tulumba dolu. tamam anladık tulumba daha derinden çekiyo suyu da yani ona bile güvenme. bir su yer altının derinliğinden geliyo diye temiz olmuyo.
bi tek sen köylü değilsin bu arada benim çocukluğum köyde geçti yani Manhatten gökdeleninde büyümedik.
01001101
=> asla duş almayin
(28.7.2024 23:00:39)
bütün şehirlerde çok büyük bi kesim musluk suyu içiyor. bu istatisliksel bi gerçek.
01001101
=> asla duş almayin
(28.7.2024 23:04:23)
bizim arkadaşlar pikniğe gittiler dağa, neymiş çok doğal yere gitmişler, kaynak suyu varmış su götürmeye gerek yokmuş. akşama hepsi zehirlendi.
o kaynak suyu sanki cennetten geliyo. mağara videolarını izleyin. yerin 7 kat dibinde yasaraların fosur fosur pislediği suyu bunlar dikiyorlar sonra hüsran.
köy suyu temizdir şehir suyu pistir diye birşey yok. Himalaya'larda bile 100 yıldır her yerde dağcılar öldüğü için insanlar dağdan gelen suları içermiyor korkudan, birsürü kişi zehirleniyo.
OptimizedSettings
=> asla duş almayin
(28.7.2024 23:08:36)
Bu titizliğin kaçıncı seviyesi
Heisenbergin asistanı
=> asla duş almayin
(28.7.2024 23:11:31)
Bence alakası yok psikolojik olarak öyle hissediyorsun klor dediğin şey zaten suyu temizleyen bir madde. O dediğin börtü böcek mikrobu klor kırıyor zaten. Senin mantığa göre havuza gidenlerde sağlıksız.
dmncyr
=> asla duş almayin
(28.7.2024 23:13:11)
adama bak diger hesabini blokladim diye burdan yazmis bu sefer 3 ayri mesaj ust uste ahahahahhahahahah tamam birader sen git musluk suyunu ic afiyet olsun.
Bu arada bunun mesajini okuyup da kafasi karisanlar icin yaziyorum. yoksa bu adam cevap yazma geregi duymam. turkiyenin herhangi bir koyune gidin, karadeniz olur dogu olur ege olur farketmez, bakin bakalim insanlar hangi suyu iciyor, kaynak suyu mu yoksa sebeke suyu mu? sonra bir de o koydeki insanlarin ciltlerine bakin nasil temiz oldugunu gordun, saclarina falan bakin eger dandik sabunla falan yikamiyorsa yumusaciktir. bu adam kaynak suyunu doganin cok az bulunan altin gibi degerli bi madeni saniyor. istanbulda bile dunya kadar dogal kaynak suyu var, ama sehir kapasitesinin binlerce kati insan yasadigi icin tabiki de yeterli olmuyor. o suyun icinde fare olse ne olur su zaten surekli akarda tertemiz su, yok himalayacilae zehirlenmis de bu kamilin arkadaslari kaynak suyu icti diye zehirlenmis hepsi birden falan da. bunlara inanan bir kisi bile olmadigi umit ediyorum, hepimiz yazin deniz suyu yutuyoruz hangimiz zehirlendik, bu kamilin arkadaslari deniz suyundan daha pis su icmis ve bunu farketmemis mi? hadi kaybol simdi sana musluk suyunla mutluluklar
dmncyr
=> asla duş almayin
(28.7.2024 23:14:28)
havuzun saglikli oldugunu nerden cikardin? yil olmus 2024 simdi ben bu adama klorun zararli oldugunu mu aciklayayim sjsjdj saka misiniz kardes siz
01001101
=> asla duş almayin
(28.7.2024 23:20:52)
onbaşı'ya bak 18 yıllık üyeye fake hesap diyo haha
günün trolü
köydeki ler daha sağlıklı dehil bu arada. köydeki çoğu kişi şehirlilere kıyasla daha çökmüş vaziyette. ciltleri de daha temiz düzgün falan değil.
beni bloklamış bile Allahın 2024 üyelikli ilkokullusu