KÖKLÜ ORTALAMA BİR ÜNİVERSİTEDE İKTİSAT OKUMAK?
Merhaba. Boğziçini maalesef kazanamadım, bu başka bir yazımın konusu. Ortalama ama köklü bir üniversitede iktisat okuyorum. Millet iş bulamayacaksın iibf/iktisat okunmaz tarzı yorumlar yapıyor. Bu bölümden mezun olan büyüklerimden veya bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Üniversite dönemimi en efektif olarak nasıl geçirebilirim? Kendime neler katabilirim? Ne yapmam gerekir ki kendimi ön plana atabilirim? İktisat bölümünün iş olanakları ve yapılabilecek şeyler hakkında yardım istiyorum. Teşekkür ederim.

Dostlar selam. Beni birçok kişi Boğaziçi Ekonomi? adlı yazımdan biliyor olabilir.
Durumu özetlemek gerekirse biliyorsunuz MSÜ sınavına girdim, sonuçlarım bu şekilde.
Türkçe 37D 2Y
Sosyal 19D 1Y
Matematik 23D 2Y
Fen 9D 3Y
TYT deneme sınavları bu şekilde geliyor genel olarak, bazen değişiklik gösterebiliyor.
Ayt Kısmında ise edebiyatta dershaneyi takip ediyorum ve Servetifünun'u işliyoruz. Kendim bir konu çalışması yapmıyorum genel olarak orayı takip ediyorum.
Tarih bitti. Coğrafya'da zaten çok bir şey yok. Matematik ise LTİ -hepsinde temelim var ama dinlemem gerekiyor.- gibi baba konular kaldı ve analitik hakkında temelim var ama sorularını çözemiyorum ve genel olarak 15-20 bandında gidip geliyor. Bir eşit ağırlıkçı olarak AYT Matematik
ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Sizce geç mi kaldım? Kalan sürede ne kadar ilerleyebilirim? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

İyi akşamlar Enes.
AYT MATEMATİK TAVSİYE
E.A. TAVSİYESİ?
TYT FEN ÜZERİNE
Tablet önerisi bütçe 3k-4k
Uyku düzeni halletmek?
Uyku düzenini halletmeyi deniyoruz. Uyandıkça buranın altına mesajları eklerim. hedef 6.35'de masada olmak.
Son Giriş: 26 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 73
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 245)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0