Asansör katta durmama sorunu
|
Multinet bozum yapabileceğim yer arıyorum (beyoğlu)
|
Arkadaşlar benim bir sıkıntım var ve bir soru sormak istiyorum.
şimdi bizim bir hotelimiz var, bir müşteri konaklama yapıyor ve biz ticari e-fatura kestik bunlara. (fatura tarihi: 05.01.2025)
adamlar dün mail atıyor bize, bizim entegratörümüzde böyle bir fatura yok, sistemlerimize düşmedi, aynı faturanın yeni tarihlisini kesin diyor bize.
bizim sistemimizde fatura gözüküyor. ben adamlara pdfini de attım. ve bunlara dedim ki E-faturayı, kağıt çıktısına istinaden muhasebe kayıtlarınıza geçirebilirsiniz.
Ama karşı taraf, siz defterinizde ters kayıt yapıp, bize faturanın yeni tarihlisini kesin diyorlar.
Biz mikro programını kullanıyoruz. Ek'teki resimden faturanın sorgusuna baktıgımızda, HEDEFTEN SİSTEM YANITI GELMEDİ yazıyor.
Bu durumda kimin hatası var, nasıl bir yol izlemek gerekiyor acaba?
Şimdiden teşekkürler...

İstanbul bahçelievler multinet bozdurulacak yer
|
|
Bu ses nereden gelebilir çıldırıcam
|
Siz olsanız bu iki laptop tan hangisini alırdınız? Anket
|
Bu cennet papağanı katır mı?
Güvenli Önyükleme açık görünmesine rağmen kapalı
Arkadaşlar merhaba. win11 pro işletim sistemim.Acer marka notebook var. valorant oyunu kuruyordum. fakat güvenli önyüklemeyi açın hatası verdi. bios'a girip, secure boost enable yapıyorum, F10 kaydet çıkış yapıyorum. pc açıldığında güvenli önyükleme yine kapalı gözüküyor. anlamadım. nerede hata yapıyorum acaba. aşağıya biraz resim de ekledim. Acaba sorun nerede olabilir. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 177)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar