Şimdi Ara

işten çıkan okumayan birisinin gss'li olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • spas müstahaklıkta müstehaktır yazıyor ama ben işe gitmiyorum işten çıkalı iki hafta oldu gss tescil sayfasında kaydınız bulunmamaktadır diyor ben anlamadım bu işi işten çıktıktan sonra belli bir süre daha gss li oluyor muyuz? oluyorsak kaç gün olurum ve bu bitince gss nasıl yaptırabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 gun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sakın gss ye para falan ödeme, enayi durumuna düşersin. gülerler arkandan.

• sen öyle san. ben uzun bir süre ödemedim ihtar kağıdı gönderdiler sizi icraya vereceğiz diye.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

o senin sorunun, yırtıp atacaktın o kağıdı, para koparmak için oyun oynuyorlar sizler de yiyorsunuz !... bu ülkenin en büyük sorunu sizin gibi saftorikler

• power-pc P kullanıcısına yanıt

boş konuşma ya. eve icra gelse sen mi ödeyeceksin? devlet kimsede bir kuruşunu bırakır mı, sen neye dayanarak böyle konuşuyorsun? dünyadan haberin yok saçma sapan konuşuyosun saftorik olan sensin asıl.

bu herifi dinleyip de ocağınızı söndürmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 4 Mayıs 2025; 7:33:27 >

Bu tip kişileri ciddiye alıp da cevap vermeye değmez hocam :) bi kendilerini akıllı sanıyorlar da kuş kadar beyinleri yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DeadShot467 kullanıcısına yanıt

kuşlar bile bunlardan daha akıllı

• arada af çıkarıyorlarya belki onu demek istemiştir 

Sen ödemeye devam et, icra gelecekmiş??? sen icranın ne olduğunu biliyormusun? Filmlerdeki gibi eve mi gelecekler, ne icrası yahu, bu haraç anayasaya AYKIRI, ödeyen de bu ANAYASA suçuna ortak olur. Belli aralıklar ile medyada haciz palavrasını yayıyorlar, mesela sözde alacakları 25 milyar TL var diyelim, %10 enayi korkup ödese iyi para, böyle sizleri soyuyorlar işte.

Genel Sağlık Sigortası adı altında milyonlarca vatandaş hukuksuzca borçlandırılıyor. Bu durum anayasanın 17. Ve 56. Maddesine aykırı aynı zamanda Türkiye 6 Nisan 1949 tarihinde insan hakları evrensel beyannamesini imzalamış olup, sosyal devlet anlayışına da aykırıdır. Bu suça ortak olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 15 Mayıs 2025; 21:22:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.