

Mustakil evlere fiber internet getirme
Merhabalar, Ağustos sonunda aktif vdsl hattımızdan kaynaklı aşırı kopma yaşamamızdan dolayı fiber altyapı için oturduğum sokak ve aşşağı sokata ki mustakil evlerden imza topladım ve Türk Telekom Bölge müdürlüğüne dilekçeyi teslim ettim. Yaklaşık 10 gün sonra mevcut altyapıyı incelemek için Turktelekom bölge müdürlüğü bir mühendis gönderdi ve evlere kadar fiber olamayacağını sadece sokağın ortasında ki belli bir alana fiber dağıtıcı getirilebileceğini ve oradan sonrasını bireysel çekilebileceğini söyledi. Projelendirip genel müdürlüğe ileteceğini söyleyip 10 gün sonra tekrar haberleşmek üzere ayrıldık.
Bireysel çekimde fiber kablonun sonlandırıcısını da kendimizin karşılayacağını ekstra olarak söylediler.
Öncelikle değerli bilgilerinizden faydalanmak için;
1-Genel müdürlüğe projenin onaylanması için daha ne tür basklar yapılabilir ekstra dilekçe ya da bireysel konuşma fayda eder mi ?
2- Bireysel kablo çekiminin ücretini herkes ödemeye razı olmakla beraber normalde bu fiber kablolamayı da turktelekom kendisi yapmıyor mu? Bu işlemi belirli özel sektör şirketlere daha önce yaptıran kimse var mı?
Birkaç forum sitesinde de benzer başlıklar açtım daha önce bu konuda başarıya ulaşan maalesef çok insana rastalayamadım. Dün üst sokağımızda bulunan içinde 45 adet mustakil ev bulunan sitenin yöneticileri ile de görüştük. İmzaları onlarla beraber vermiştik. Elimizden gelen herşeyimiz ile bu durum için bastırıyoruz. Umarım benzer durumda olmuş ve başarı ile işin içinden çıkmış bir/birkaç yazar görür. Teşekkürler
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Mesaj Sayısı: 14
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 406 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Türk Telekom (TTNET)

