Selamlar,
Yaklaşık 2 aydır yaşam tarzımı aktif bir yaşam tarzına çevirdim. Hiç spor salonuna gitmedim ama 2021 yazında evde spor ve yürüyüşle bayağı bir sıkılaştım. Bu sene de 2 aydır koşu ve home workout yapıyorum. Önce 9 aylık sporsuz yaşamımın getirdiği göbeği ve fazlalığı her gün 10 bin adım ve düzenli aç karna koşuyla erittim. 1 ayı bitirdikten sonra Skinny Fat tanımıyla karşılaştım ve bana uyduğunu fark ettim ve koşuyu haftada 2 güne indirerek haftada 4 kere 45 dk antrenman ve haftada 2 kere 1 buçuk yürüme ve koşma rutini uygulamaktayım. Aşağıda besinlerle alakalı bilgi vereceğim ama şunu sormak istiyorum, gyme gitmeyi zaten planlıyorum ama benim şu anki vücudumda önceliğim göbeği tekrar kalori açığı ve hiit ile götürmek mi yoksa direnç egzersizleri ve kalori fazlalığı ile kilo almak mı olmalı? Birçoğunuzun gelişimi çok iyi bu arada, böyle devam!
Boy: 173
Kilo: 60
Günlük aldığım kalori: yaklaşık 2 bin
Yeme düzeni: Paketli gıda yemiyorum, ev yemeği ve meyve sebze ile kuru yemiş tüketiyorum. Proteini yumurta ve yoğurt gibi market-pazar destekli ürünlerle almaya çalışıyorum. Haftada 1 gün cheat day yapıyorum -pazar- onda da yine aynı kaloriyi alıyorum ancak o gün alkol veya paketli gıda tüketiyorum.
Fotoğraflar:
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 132 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Vücut Geliştirme (Body Building)