Field saat tavsiye
selamlar, koleksşyona Field saat eklemeyi de düşünüyorum. böyle olunca çok fazla seçenek yok diye görüyorum. aşağıdaki iki seçenekle ilgili fikrinizi rica ediyorum. field saatlerde otomatik ve quartz farklılığı çok önemli mi ? Hamilton Khaki kurmalı versiyonu da var fakat fiyat çok artıyor.
SEIKO 5 SPORTS SRPG39K1
Hamilton Khaki Quartz - H69401940
Tissot vs Hamilton
Selamlar, Citizen ecodrive saatim vardı şimdi de swiss made bir saat daha alacağım. Fiyatları birbirine yakın aşağıdaki iki saat arasında kaldım, sizce hangisi ?
* Tissot Seastar 1000 Quartz GMT T1208521705100
* Hamilton Khaki Field H68551833
Toyota Corolla hoparlötden ses gelmiyor yardım lütfen
merhaba, 1 ay kadar önce yeni Toyota Corolla Vision baz model araç aldım. geçen hafta usb den müzik dinlerken birden ses gitti. şarkının ekranda aktığını görüyorum. hatta radyoya geçtim orasıda çalışıyor ama hoperlorlerden ses gelmiyor. stop ettim kapadım açtım ama olmadı. halen daha ses yok. neyse 2 gün önce bir deneyim dedim açtım radyoyu ses gelmiyor ama kapatırken sert dokundum birden ses geldi. şaşırdım. sonra usb ye geçtin ve elimle ekranın üst tarafından bastırdım ve ses gelmeye başladı. elimle ekranın üst tarafına bastırdığım sürece ses geliyor, elimi çekiyorum ses yok. ilk defa başıma böyle bir şey geliyor.
acaba içerde bir temassızlık mı var ? bu konuda ve özümler konusunda bilgisi olan varsa dönüş yapabilirse cok memnun olurum. hatta videoyu çektim ekte iletiyorum. teşekkürler.
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 135)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0