Yks haziran kampı değişim,başlangıç
0 bir öğrenci olarak başlıyorum 11.sınıfım daha önce 11.sınıfın 1.döneminde çalışmaya çalışsamda bir türlü düzen oluşturamadım.Uyku düzenim yok.Ders çalışmamı kolaylaştıracak bir disipline sahip değilim.Çok fazla ileri derece kötü bağımlılıklarım var.Telefonu aşırı derece kullanıyorum ve zaman kaybediyorum.Psikolojik açıdan bitik bir haldeyim.Dershanede girdiğim denemelerde neredeyse matematikde soru işaretleyemiyorum.En son dershanede girdiğim denemede türkçede 20 soruda 12 d 8 y fizik 7 soruda 0 d 5 y kimya 7 soruda 3 d 1 y biyoloji 6 soruda 5 d mat 20 soru 20 side boş.Toplam 16,50 net yaptım kurumda sayısalda 110 kişinin içinden 82.oldum.Yani anlayacağınız bitik bir haldeyim
Artık her şeyi değiştirme vaktı geldi 02:00 gibi yatıyorum 3 saat uyup 05:00 gibi kalkıp konuları temizlemeye başlıyorum.
Uyku düzeni dışında oluşturacağım bir süre sağlıklı alışkanlık olucak.Zararlı olanları da bırakcağım.Olay benim için çoktan kafada bitti.
Ders çalışmak,kitap okumak,disiplini sağlamak,spor yapmak hayatıma düzen getirecek bütün alışkanlıkları hayatıma koyacağım bu süreçte 2023 yks ye kadar bu sayfada ilerlememi yazacağım.Başladığım yerle bitirdiğim yer arasında bir dağ oluşturacağım.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 0
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet