0 bir öğrenci olarak başlıyorum 11.sınıfım daha önce 11.sınıfın 1.döneminde çalışmaya çalışsamda bir türlü düzen oluşturamadım.Uyku düzenim yok.Ders çalışmamı kolaylaştıracak bir disipline sahip değilim.Çok fazla ileri derece kötü bağımlılıklarım var.Telefonu aşırı derece kullanıyorum ve zaman kaybediyorum.Psikolojik açıdan bitik bir haldeyim.Dershanede girdiğim denemelerde neredeyse matematikde soru işaretleyemiyorum.En son dershanede girdiğim denemede türkçede 20 soruda 12 d 8 y fizik 7 soruda 0 d 5 y kimya 7 soruda 3 d 1 y biyoloji 6 soruda 5 d mat 20 soru 20 side boş.Toplam 16,50 net yaptım kurumda sayısalda 110 kişinin içinden 82.oldum.Yani anlayacağınız bitik bir haldeyim Artık her şeyi değiştirme vaktı geldi 02:00 gibi yatıyorum 3 saat uyup 05:00 gibi kalkıp konuları temizlemeye başlıyorum. Uyku düzeni dışında oluşturacağım bir süre sağlıklı alışkanlık olucak.Zararlı olanları da bırakcağım.Olay benim için çoktan kafada bitti. Ders çalışmak,kitap okumak,disiplini sağlamak,spor yapmak hayatıma düzen getirecek bütün alışkanlıkları hayatıma koyacağım bu süreçte 2023 yks ye kadar bu sayfada ilerlememi yazacağım.Başladığım yerle bitirdiğim yer arasında bir dağ oluşturacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proofs to myself -- 1 Haziran 2022; 20:32:37 > |
Yks haziran kampı değişim,başlangıç

-
-
Bende matematiğimi düzeltmeye çalışacağım bu yaz. Artık hallettim hallettim yoksa
-
Hocam 3 saat uyku düzenini bence uygulamayın faydasından çok zararını görürsünüz. Ve önemli olan çok çalışmak değil verimli çalışmak unutmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi çalışmalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben geçen yaz tatilinin sonunda başlamıştım. Seninle aynı haldeydim. Ve cidden kafanda bittiyse halledersin.
Çok bilenleri takma. Ben bir senede 90 netlere ulaştım ve aşırı aşırı kasmadığım halde. Cidden iyi hocalarlara, planlı programlı gidersen ve hiçbir şeyi stres etmezsen çok rahat yaparsın.
YouTube'de tonlarca kanal var hepsine bak hepsi birşeyler katar sana önünde koca 2 sene var aşırı kolay şekilde halledersin.
Matematikte her anlamda Mert Hoca'yı tavsiye ederim.
Biyolojide Selin Hoca kısa ve güzel videoları var.
Kimyada Görkem Şahin(Benim Hocam) görüp görebileceğin en iyi kimya öğretmeni bence.
Fizik için çok bir önerim yok. Kitabını alabilirsen Benim Hocam olabilir, eğer kodlamalı ve kolaycı seviyorsan VİP Fizik o konuda bayağı iyi. ESŞ'yi hiç bilmiyorum.
Tarih için bir hoca önermem, kendin konu çalışıp testlere abanmanı öneririm ama illa öğretmen diyorsan Mehmet Celal Özyıldız tarihi bayağı eğlenceli kılıyor.
Türkçe içinse Türkçe'nin Matematiği bayağı güzel bence. Çok da bileni yoktur.
ama bunlardan önemlisi gelecek sene dershaneye yazılma, her anlamda kısıtlar seni. Kendin programını oluştur ve her şeyin sonundaki zaferini düşün. Emin ol yeterince emek verdiğini bildiğinde son zamanlarda stresten ziyade gelip halletsek de kurtulsak havasına gireceksin. Şimdiden başarılar.
-
En az 7 saat uyu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeşim sana verebileceğim en iyi tavsiye yavaş yavaş başla bak bizde senin gibiydik yok çok çalışacam yok 5 saat uyayacam falan filan max bunu 1 hafta idare edebilirsin sonra moral motivasyon kalmaz. Gerçekten çok ama çok uzun bir zamanın var acele etme sakin ol. Mesela bu gün 2 saat çalış 1 hafta boyunca 2 saat çalış sonra 3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13 saatlere çıkabilirsin biliyorum çok hırslısın ama sen bu abinin sözünü dinle pişman olmasın bende senin gibiydin sonra adam akılı çalışmadım büyük ihtimale mezuna kalacam. Ve 12 ay gibi koca zmanın var herşeyi yapabilirisin +80 bile yaparsın 16 netten lütfen iradeli ve disipli çalış
-
hocam aslında 3 saat uykumu düzene sokmak içindi 02.00 gibi uyuyup 10.00 gibi kalkıyordum sabah erken kalkmak için 3 saat uyudum düzene girince 5 6 saat uyurum diye düşünüyorum
-
Çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için abi aslında 16 net sadece bursluluk sınavında o sınavda tyt değildi tyt de 60 falan yapıyorum.Hedef yüksek olduğu için yüksek saatler çalışmak istiyorum tabi sende haklısın uzun bir zaman diliminde moral motivasyon anlamında çökebilirim.Hedef yüksek olduğu için aslında 1 yıl çok büyük bir zaman gibi gelmedi bana
-
Çok sağol yardımcı olmaya çalıtığın için.14 gün sonra 12.sınıf olacağım dershane 12.sınıfda bencede gereksiz belki denemelerine sadece girerim.Ama yazın önemli olur diye düşünüyorum.10.sınıf yazında 60 net tyt yapıyordum 11.sınıfta hiç çözmedim 1 yıl derece için kısıtlı bir zaman dilimi gibime geliyor. 60 net tyt den nerelere kadar çıkabilirim kestiremiyorum.
-
sağol hocam
-
5,6 saat bana yeterli geliyor genelde
-
hocam şu anki durumunuz ne bilmiyorum ama 12. sınıf ea’yım senenin başında 35 net falan yapıyordum. şu an 95 netlere kadar çıktım. ortalama 85-90. ki hiç çalışmadım buna rağmen bu oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam öncelikle tebrik ederim bu gelişimden de belli oluyor ki zamanı doğru kullanana 1 yıl da yeterli tabi ki herkeste farklılık gösterecektir.Sınavda size başarılar dilerim umarım istediğiniz üni de istediğiniz bölümü okursunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proofs to myself -- 2 Haziran 2022; 20:18:55 > -
herkeste*, teşekkür ederim güzel dileklerinize hocam. sizin için de aynısını temenni ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sağolun hocam
-
Başaracğına inanıyorum... Senden ricam küçük başla 2-3 saatle başla adım adım olsun bu söylediklerim çok klişe gelebilir ama doğrular bu ben yaşadım bunu sen yaşma kardeşim emin ol ki küçük adımlara başlarsa git gide zirveye ulaşırsın şimdiden 2-3 saatle başla okul açılana kadar 8 saate ulaşırsın her gün 8 saat müthiş rakam ve daha 9 ayın var olacak ve hiç bir zaman geç kaldım deme çalışmaya gerçekten 7-6-5 ayda da müthiş işler yapılabilir sana demiyorum son 6 ay çalışmaya başla sadece demek istediğim zamanın var ve her gün senin için önemli olacak . Ben her zman geç kaldığımı düşündüm her zman daha 11'in başında çok geç kaldım gibi düşünceler vardı cahil gibiydim halbuki 1 senede o kadar muazam işler yapılabilir ki anlatmam bende bunu son 3-4 aydır anladım demek istediğim adam akılı masanın başına otur sıkılmadan usanmadan it gibi çalış kardeşim keşke dememek için. Ben de şimdi diyorum ki keşke geçen sene biri ağzımı burunumu kırsaydıda ben o masanın başına adam aklılı oturup ders çalışsaydım keşke diyorum ve bunu dediğim için pişmanım çok ders aldım bu sene adına mezun senemde asla ve asla tek günüm bile boş geçmeyecek son 2-3 aydır aklım başıma geldi bende it gibi çalışıyorum bu aralar hedefim ea 100k yapmak senyede iyi bir sıralma yapıp iyi bir hukuk f. gitmek. Senin eğtim ve öğretim haytında başarılar diliyorum kardeşim... Keşke dememk için çok çalış ve asla pişman olmayacaksın o sınav sonucun karşına çıkınca iyikide hayan gibi oturup çalışmışım diyeceksin asla ama asla umdunu kaybetme...
-
Çok sağolun hocam.Dediğiniz gibi it gibi çalışmak bizim tek çaremiz elimden geldiğince son bir yılımı buna adayacağım.Söylediğiniz tavsiyeleri hep göz önünde bulunduracağım.1 senede her şeyi olumlu yönde değiştirebilirim umarım.Sizde umarım sınavınızda başarılı olursunuz istediğiniz üniversite ve bölüm gelir.Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun.
-
Sağol kardeşim.. Unutma ki 1 sene çok uzun bir süre
-
3 saat uyumaya devam edersen 1 rakibim daha elenmiş olur kardeşim beynine sabır diliyorum
Benzer içerikler
- tyt matematik nasıl çalışılır
- bilkent üstün başarı bursu
- bilgi sarmal zor mu
- tyt ayt tarih konuları aynı mı
- 2024 yks kaç kişi girecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X