Yeni IPTV Oynatıcı: LOD Player (İndir-İzle Özellikli)
Herkese selamlar, DonanımHaber üyeleri;
Uzun süredir üzerinde harıl harıl çalıştığım, mimarisini tamamen hız, güvenlik ve modern kullanıcı deneyimi (UX) üzerine kurduğum yeni nesil IPTV oynatıcı projem LOD Player'ı hem Mobil hem de Android TV platformları için Google Play Store'da resmi olarak canlıya aldım.
Piyasadaki dışarıdan güvensiz APK indirtmeye zorlayan, hantal arayüzlü veya her yerinden reklam fırlayan oynatıcılardan sıkılanlar için tamamen kurumsal standartlarda, jilet gibi akıcı bir alternatif üretmek istedim.
🚀 ÖNE ÇIKAN TEKNİK ÖZELLİKLER
- 🛡️ Google Play Store Güvencesi: Güvenlik riski barındıran harici APK'lar veya Downloader uygulamalarıyla uğraşmanıza gerek yok. Doğrudan TV veya telefon mağazanızdan tek tıkla resmi ve güvenli kurulum sağlarsınız.
- 📺 Android TV Sürümünde SIFIR Reklam: Televizyon keyfiniz ve akışınız bölünmesin diye TV arayüzü tamamen reklamsız ve temiz şekilde optimize edilmiştir.
- 📥 Gelişmiş İndir-İzle Teknolojisi: Mobil/TV cihazlarda favori içeriklerinizi arka planda yerel hafızaya indirebilir; internetiniz yokken (uçakta, metroda, seyahatte) kesintisiz ve kotanızdan harcamadan izleyebilirsiniz.
- ⚡ Ultra Hızlı Veri İşleme: Binlerce kanaldan oluşan devasa XTream listelerini bile optimize edilmiş arka plan servisleri sayesinde saniyeler içinde yükler; donma, kasma veya bellek sızıntısı (memory leak) yaşatmaz.
- 🎨 Premium & Elit UI Tasarımı: Gözü yormayan, koyu lacivert ağırlıklı modern arayüzü sayesinde hem telefonda hem de büyük ekran TV'lerde üst düzey bir görsel konfor sunar.
⚠️ ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
LOD Player tamamen bağımsız bir oynatıcı (player) yazılımıdır. Uygulama içerisinde herhangi bir yasal olmayan yayın, kanal, içerik veya liste satışı kesinlikle yoktur ve gelecekte de olmayacaktır. Kullanıcılar sadece kendi yasal oynatma listelerini (Xtream Codes veya m3u) ekleyerek yüksek performanslı bir izleme deneyimi elde ederler.
🌐 WEB SİTESİ & İNDİRME LİNKLERİ
Uygulama tamamen ücretsizdir. Mağaza yönlendirmelerine, detaylı özelliklere ve resmi dökümantasyona yeni yayına aldığım web sitemiz üzerinden tek tıkla ulaşabilirsiniz:
👉 Web Sitesi: lodplayer.com
💬 GERİ BİLDİRİM VE DESTEK
Yerli bir yazılımcı olarak geri bildirimleriniz projenin yol haritası için hayati önem taşıyor. Eksik gördüğünüz, eklenmesini istediğiniz özellikleri veya teknik sorularınızı konu altından iletirseniz aktif olarak yanıtlamaktan memnuniyet duyarım.
Eğer projeyi beğendiyseniz, mağaza üzerinden 5 yıldız ve şık bir yorumla destek vererek algoritmanın öne çıkmasına katkıda bulunabilirsiniz. Siftahı DH kitlesinden bekliyorum!
Herkese iyi günler keyifleri, keyifli seyirler dilerim! 🏁🚀
Wolcen: Lords of Mayhem - Türkçe Yama 2.2 (2023)
Merhaba, bu konudaki yamayı biraz güncelledim ama hala çok fazla eksiği mevcut. Hikaye anlaşılıyor fakat eksikler biraz oynanışı etkileyebilir. Özellikle endgame tamamiyle çalışmıyor durumda. Kendim oynarken gördüğüm eksikleri boş zamanımda biraz düzeltmek istedim.
Konunu sahibi arkadaşa ulaşmaya çalıştım fakat ulaşamadım. 2 aya yakın yanıt bekledim ve yayınlamaya karar verdim. Yamaya devam etmeyi düşünmüyorum. Devam edersem güncel halini tekrar paylaşırım. İyi oyunlar...
Oyunla alakasız konuda fotoğrafların neden böyle göründüğünü anlamadım üstüne tıklayınca düzeliyor. Bu yüzden küçük bıraktım önizlemeleri.
Düzenlenen Bölümler
- Menüdeki çeviri hataları.
- Menüdeki güncellemeden dolayı bozulmuş kısımlar.
- Oyun kolu desteği sayfası.
- Oyun kolu tuş yönlendirmeleri.
- Npclerden bazı kısımlar.
İndirdiğiniz dosyanın içinde bulunan english.pak dosyasını oyunun kurulu olduğu dizinde /localization klasörüne kopyalayın, soruya evet deyin. Diğer dosyayı yedek almayı unutmayın.
Link Güncellenmiştir
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Meslek: Yazılım Geliştirici
| I want to play a game! |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0