YDT-22 | Çalışma Günlüğümsü - TYT + DİL
hiçbirinizin umurunda olmayacağı bir konu ile selam gençler.
dilciyim. 20 yaşındayım.
biraz çevre ve aile zoruyla seçilmiş, hafif başarılı sayılabilecek sayısalcı geçmişim var. bir takım fedakarlık yapmak zorunda kaldım.
bu sene asıl istediğim meslek olan ingilizce öğretmenliğine hazırlanacağım.
tyt'de iyi-kötü orta sayılabilecek bir net yapmıştım. şu an üstünden uzunca zaman ve problem geçti. %80-85'i uçtu.
tyt'ye başlardan çalışacağım, ydt'de ise bu sene girdiğimde 60-65 arası yaptım, onda da günlük soru çözmeye çalışacağım.
aslında çalışma planlarıma eylül başı başlamıştım fakat yaşadığım onca sorun yüzünden her şeyi oturtmak için gereken zamanı Kasım'ın son haftasında buluyorum. geç olsa da biliyorum fakat yapacak bir şeyim yok, zaman sürekli ilerliyor.
-asıl planım, matematik-geometri-kimya-fizik dörtlüsünden her gün olabildiğince konulardan ilerleyip üstüne soru çözmek. bu dörtlüyü en geç 2 ay içerisinde en azından belirli bir noktaya getirip rahatlamak istiyorum.
ydt için ise bir dil dergisinden günlük soru çözmeyi planlıyorum.
saat hesabı yapmak istemiyorum fakat, gün içerisinde yemek gibi zorunlu ihtiyaçlar harici sürekli masa başında oturup kendimi zorlamak istiyorum.
bir süredir derslerden uzağım, o yüzden bi nebze kendimi sıkarak disipline sokmam lazım. bu konuya da ilerlemelerimi kaydetmek istiyorum.
umarım ilk günler dolu dolu gözüküp zaman gittikçe hiçbir şey yazmadığım günlere dönmez burası
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 489 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet