Er
17 Eylül 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 14 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Hocalarım bana 27 k değerinde monitör+ sistem lazım. Hiçbir sorunu olmayan sistemleri bana önerebilir misiniz acaba?
Merhaba. Ben telefondan sildiğim bir numarayı nasıl geri getiririm. Google'ın çöp kutusundan da silinmiş. Herhangi bir uygulama ile nasıl geri yüklerim
Direkt konuya giriş yapacağım. Lütfen yardım edin gaza falan getirin ya da destek alayım mı? Dışarı çıkmaya utanıyorum tipimden falan değil nedenini bilmiyorum bazen kiloyu bahane ediyorum ama sonra aynadan bakıyorum bir sorun yok ve gayet iyi gözüküyorum. Ama nedensizce otobüste kafamı kaldirmiyorum ve etraftakilerden cekindigimden dolayı terlemeye başlıyorum. Terledikce daha da utanıyorum ve sonsuz bir döngüye giriyorum. Yeni bir okula gittiğim zaman çok utanıyorum ve yine kendimi kasıyorum hatta bazen sesim bile değişiyor ve yine terliyorum. Fiziksel bir kusurum da yok. Mesela doktora gitmem gerekiyor ama hastaneye giderken otobüse bineceğim ve durakta bekleyeceğim diye kaç gündür erteliyorum doktora gitmeyi(çünkü dışarıdaki insanlardan çekiniyorum)
Doğrusu ben iyi olmadığını düşünüyorum sonuçta insanlar var olduklarından beri sürekli doğaya ve kendilerine zarar vermektedir. Ayrıca birbirlerine karşı sürekli bir üstünlük kurma çabasında. Dolayısıyla insanların özünün iyi olmadığını düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba ben bu sene ağustos ayında özel bir okula kayıt oldum. Fakat sağlık sorunlarımdan dolayı okuldan kaydımı sildireceğim. Okulun ücretini taksit şeklinde ödüyorduk. Sözleşme iptali yüzünden ne kadar sokarlar bana yüzdelik olarak(çünkü özel eğitim kurumları sözleşme iptali olunca yüzdelik olarak belli bir miktar para talep ediyorlarmış) bilgisi olan varsa yazabilir mi
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 69 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.