GPU düşüşü
arkadaşlar GPU kullanımı ara ara aniden yüzde yüze çıkıp, yüzde 0 a iniyor. Bu olduğunda tarayıcıda 2 snlik ekran gidip geliyor veya oyunları etklieyebiliyor. Yani demem o ki aniden 100'e sonradan 0 a inmesinin sebebi nedir? GPU, CPU test falan yaptım ama sorun olmadı
GPU error hatası
Bİrkaç aydır LoL'de GPU error hatasını alıyorum ve oyun kapanıyor. Sadece LoL'de değil; CitiesSkylines'da oyun bir anlık donuyor ses var ve bir şeylere tıklayabiliyorsunuz ancak ekran donuk kalıyor. Sonra Warband'da Ekran aynı şekilde birden donmaya başlıyor Alt Tab yapınca düzeliyor. Tarayıcıyı da kullanırken bir anda donup, ekran tek renk olup 2 saniye sonra geri geliyor.

Mesela eğer hata gelmezse direkt, aynen bu oluyor. Yavaş yavaş her tarafı kaplıyor. Bu Project Reality denen oyunda da bazen oluyor. Direkt böyle fazlada olmuyor. Ekranda küçük renkli bir kare geliyor alt tab atınca yine düzeliyor. Bu hata olurken ve gpu error verirken GPU kullanımına baktım. LoL'de GPU error verdiği an kullanım 20 lerden birden 100 e çıkıyor ve kapanıyor. Eğer ekranda böyle pikseller varsa GPU kullanımı 0 oluyor. Bu hatalar sanırım bir ara elektrik kesintisi fazlaydı o zaman oldu diye hatırlıyorum. Sizce sorun nedir? nasıl çözerim?
Arduino ile gaz fren pedalı yapımı
elimde ikinci el bir direksiyon seti gaz fren pedalı var. Bunu direkt bilgisayara takıp çalıştırmak istiyorum ama içinde sadece potansiyometre var herhangi bi kart yok. Bu yüzden arduino leonardo aldım ve pedal setinin usb kablosundaki kırmızı kablouyu 5v siyah kabloyu gnd yeşil ve beyaz kabloları da a0 a1 portlarına taktım. Kodlama hakkında hiçbir fikrim yok bunun için arduino ide için kod yazabilecek bu işten anlayan arkadaşlar var mı?
Euro Truck Simulator 2 Kasma Sorunu
|
Euro Truck Simulator 2 Kasma Sorunu
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 380)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
5 Yanıt
0